El 28 d'abril, aturem la sentència del Tribunal Suprem contra l'ESCOLA en CATALÀ!



El proper dissabte 28 d'abril a les 7 de la tarda es celebren les concentracions davant dels Ajuntaments de pobles i ciutats del nostre país, amb l'objectiu d'aturar la sentència definitiva del Tribunal Suprem contra l'escola en català. Cal més que mai sortir al carrer per defensar el nostre model lingüístic a l'escola davant de les constants agressions del Partit Popular en particular i l'Estat Espanyol en la seva globalitat. Anem-hi tots amb la família, els amics i els companys d'escola per deixar clar que amb l'escola en català ni un pas enrere!

Podeu convidar el màxim de gent al nostre esdeveniment de Facebook: http://www.facebook.com/events/339074459487720/

Per altre banda, veient l'èxit que va tenir l'anterior enviament de cartes als jutges del TSJC engeguem un nou enviament de als jutges del Tribunal Suprem per evitar que senteciïn l'escola en Català. Entreu en aquest enllaç i envia el teu correu. T'animem també a que en facis màxima difusió de la campanya entre els teus amics, familiars, el teu centre docent, escola, col·legi, institut, facultat...

Aprofitem per recordar que la campanya de recollida de signatures per blindar per llei el català com a única llengua vehicular continua fins al 24 de juny i la diada de Sant Jordi és un bon dia perquè la gent que encara no ho ha fet signi. Podeu descarregar-vos el plec de signatures i quan estigui omplert fer-nos-el arribar a Associació Cultural Escola en Català, apartat de correus núm. 85, 08080 Barcelona.

Informació facilitada per la Dolors Pulido, pulidodolors@hotmail.com