Comença la Mostra d'Igualada!



La Mostra d'Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil és el mercat d’arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana, que té lloc anualment a Igualada.



L’objectiu principal de La Mostra d'Igualada és la difusió de les millors produccions catalanes de teatre infantil i juvenil per tal de proveir la programació dels municipis del territori de parla catalana. No obstant això, La Mostra dedica també atenció a una selecció del millor teatre infantil i juvenil de la resta de l’Estat i d’altres àmbits europeus.

Per tot això, La Mostra s’ha convertit en un punt de trobada excel·lent per als professionals del sector – tant per a l’exhibició com per a la compravenda d’espectacles – i alhora en una gran ocasió per gaudir en família dels millors espectacles per a tots els públics.




Per a més informació: http://www.lamostraigualada.cat/

Comentaris

Anònim ha dit…
Si teniu canalla, el millor on anar aquest cap de setmana.
Lo Carranquer ha dit…
ARTS ESCÈNIQUES

La Mostra d'Igualada tanca la 23a edició amb 26.000 espectadors

Per la Llotja hi han passat els 500 professionals acreditats a la Fira de teatre infantil i juvenil

Barcelona | Actualitzada el 22/04/2012 17:42

La 23a Fira de teatre infantil i juvenil tanca portes aquest diumenge a la tarda –amb l'actuació de Landri El Rimbero– mantenint les xifres de les darreres edicions pel que fa a públic (26.000 espectadors) i amb una valoració molt positiva respecte al vessant professional de la fira (amb 500 programadors acreditats). Els 61 espectacles i les 118 representacions per a tots els públics han obtingut una ocupació del 74% de l'aforament disponible.

Pel gerent de La Mostra d'Igualada, Òscar Balcells, "en el context actual, que es mantingui l'assistència de públic i de professionals és molt positiu, perquè demostra l'interès en l'oferta cultural que proposa La Mostra d'Igualada, i també que els espectacles familiars continuen sent una demanda a l'alça". La Llotja professional ha ofert un ventall de propostes de companyies, distribuïdores i empreses del sector de les arts escèniques per a tots els públics."S'ha generat un bon entorn per tal que els programadors puguin conèixer les propostes dels expositors i les sensacions sobre la feina feta aquests dies pels diversos professionals són bones", ha dit el gerent.
________________________________________________
http://www.ara.cat/cultura/Mostra_d-Igualda_0_686931501.html