40 anys de colònies a La Guàrdia Lada

El proper diumenge 15 d'abril tindrà lloc a Cervera la festa de celebració del 40è aniversari del grup de colònies de La Guàrdia Lada.



Informació facilitada per la Margarida Riu, mriu79@gmail.com

Comentaris

Anònim ha dit…
Trista manera de celebrar 40 anys, amb la casa tancada i barrada i molt poca (o cap) predisposició des de la Cúria per a tornar-la a obrir...
Anònim ha dit…
Penso que vas una miqueta errat o errada..., perquè segons han manifestat les fonts oficials a les reunions, ja estan quasi a punt els futurs arrendataris, i aquest proper estiu la casa tornarà a obrir-se per acollir les colònies de diferents grups, entre les quals hi ha també les del Grup Colònies Guàrdia-lada, amb les butlletes d'inscripció preparades!! (a més, ara ja hi ha la cuina i la piscina que ja estan completament noves...). Per altra part, el grup en si està molt viu, s'acaba de gravar un CD e cançons amb els infants etc. i amb ganes de celebrar-ho!, i això de dir "trista manera..." és una mica lleig i fa una mica de mal (és una opinió), sobretot per tots aquells que ho preparen amb ganes i dediquen moltes hores (altruïstament) al fet que molts infants gaudeixin d'un bon espai de lleure i d'educació a l'estiu, enmig de la natura de la nostra comarca. És evident que les decisions de la cúria són cosa seva, ara i sempre, i que el grup ha patit... en moltes ocasions (alguns cops també per part d'alguns representants electes eh!...), però segons manifesten ara, sembla que les coses van per bon camí, i el grup de gent té ganes de celebrar-ho!!!
Pel grup, és hora de fer festa i de gaudir dels bons records de generacions tot mirant el futur, i per tant, tothom qui ha passat per les colònies...., hi és convidat!

(Una monitora actual del Grup Colònies Guàrdia-lada)
Anònim ha dit…
Hola, bon dia,
Sóc, segurament, el possible arrendatari de la casa de colònies de la Guàrdia-lada (dic el possible, perquè també podria ser que hi hagués més d'un interessat, encara que a mi no em consta...).
Només m'agradaria aclarir que els futurs arrendataris no estan quasi a punt, tal i com comenta l'actual monitora en el seu comentari. De moment, només els podem dir que no hi ha cap tipus d'acord amb la Cúria. Ans al contrari... Per tant, demaneu informació actualitzada i contrastada i veureu que, ara per ara, que la casa obri aquest estiu és una idea remota i sense fonaments clars.
Cal dir també que suposo que esteu al dia en les millores substancials que precisa la casa, tant de funcionament com de normativa, per poder ser oberta al públic amb totes les garanties. Esmenteu el fet que la cuina i la piscina són noves, però hi ha altres coses molt greus a millorar.
Si voleu, passeu-me un correu, i en parlam en privat.
Salutacions cordials,
Anònim ha dit…
Reitero, doncs:

"
Trista manera de celebrar 40 anys, amb la casa tancada i barrada i molt poca (o cap) predisposició des de la Cúria per a tornar-la a obrir...
"

...i afegeixo:

"
Tan de bo la monitora tingui raó i jo vagi errat, però "ministes té l'Església"
"