L'Agrupament Escolta 'Coll de les Savines' de Cervera celebra el 40è aniversari.



Aquest any l'Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera celebra el seu 40è aniversari i per celebrar-ho organitza un seguit d’activitats entre els mesos de març i juny:

  • El dissabte 24 de març hi haurà una sortida a la Peixera, on es realitzaran diverses activitats i una plantada d’arbres.
  • La setmana de Sant Jordi, i fins al 5 de maig, aproximadament, tindrà lloc una exposició fotogràfica. L’Agrupament Escolta demana que si algú vol col·laborar enviant fotografies de la seva trajectòria a l’agrupament al llarg d’aquests 40 anys les pot fer arribar al correu electrònic colldelessavines@gmail.com.
  • El dissabte 5 de maig es farà una festa de retrobament, amb una gimcana i un sopar.
  • Per acabar, el 6 de juny es pujarà un cim, juntament amb el Centre Excursionista de la Segarra.


Informació facilitada per l'Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera.

Comentaris

Oriol ha dit…
Felicitats Caparruts/des i Excaparruts/des!!!

Tot s'ha de dir que salvant les diferencies... l'Agrupament es una entitats on s'hi acumulen moltíssimes experiències viscudes per generacions i generacions de marrecs i joves que hi han passat les seves hores de dissabte o han anant de campaments. Qui no coneix algú a Cervera que no hagi passat pel Cau...?? Per tota aquella gent que ha invertit el seu temps lliure en socialitzar els valors, la educació i el país un brindis!!! i que la societat globalitzadora... que ens indueix a un individualisme i a un egoisme hegemònic, amenitzat per unes relacions cibernètiques... mai puguin vèncer la diversió que proporcionen els caus i la motivació dels caps... perquè es puguin celebrar molts més anys!!!.