El Gremi de Forners de les Terres de Lleida col·laborarà amb la Fira de Sant Isidre.La Paeria de Cervera rebrà assessorament del Gremi de Forners de les Terres de Lleida en la propera edició de la Fira de Sant Isidre, que per segon any tindrà com a principals protagonistes el pa i el cereal.

Ramon Royes, paer en cap de Cervera, es va reunir a Lleida amb Manel Llaràs i Manel Serra, president i tresorer, respectivament, del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, per tractar de la propera Fira de Sant Isidre, que tornarà a tenir com a principals protagonistes el pa i el cereal.

El Gremi de Forners va rebre amb molt interès la iniciativa i va oferir la seva col•laboració en totes les activitats de la Fira que girin entorn del pa i la seva promoció.

La Fira de Cervera tindrà lloc els dies 15, diada de Sant Isidre, 19 i 20 de maig. El pa tornarà a ser l’element protagonista del certamen i al seu voltant s’organitzaran activitats diverses, com l’elaboració del Pa de la Segarra, una mostra de pa d’altres països o la venda directa de diferents varietats de pa.

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris