El Cor Savina del Conservatori de Cervera participa en les representacions al Gran Teatre del Liceu de 'La Bohème' de Puccini



El Cor Savina del Conservatori Professional de Música de Cervera participarà durant les properes setmanes, i a partir de dilluns -data de l'estrena-, en les divuit representacions de l'òpera 'La Bohème' al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Resum argumental de 'La Bohème'.

Basada en les 'Scènes de la vie de bohème', publicades en forma de fulletó (1845-1848) per Henri Murger, i convertides el 1849 pel mateix Murger en obra teatral que conegué un gran èxit, l’òpera, arribà al Liceu el 1898, on s’ha representat fins avui 238 vegades. Sens dubte una de les obres més populars de Puccini i de tot el repertori italià, text i música –d’un gran lirisme melòdic i harmonia original i refinada– expliquen amb el sentimentalisme propi del melodrama italià la vida, els somnis, les alegries i les decepcions d’uns joves artistes al París del segle XIX, amb un final tràgic. Obra mancada d’una veritable intriga, els amors de Rodolfo i Mimì són el fil conductor d’unes escenes en què la fragilitat de la felicitat és el tema fonamental. L’acció se situa vers el 1830.




El Cor Savina.

Aquest grup coral està integrat per nens i nenes d'edats compreses entre els 8 i els 13 anys que estan cursant els seus estudis al Conservatori Professional de Música de Cervera. Any rere any, el grup es va renovant i acull les noves generacions. L'objectiu pedagògic de la formació és exercitar el cant col·lectiu, essent conscients que cada cantaire forma part d'aquest instrument anomenat cor. Per mitjà d'una bona selecció de repertori se'ls dóna l'oportunitat de conèixer, valorar i gaudir d'un important llegat cultural, mitjançant tot un seguit d'activitats relacionades amb el cant coral, com concerts, audicions i intercanvis. Actualment és dirigit per Núria Mas. La formació debutà al Liceu amb 'Don Carlos' la temporada 2006-07.

Per a més informació de les representacions, clica aquí.

Informació extreta de la pàgina web del Gran Teatre del Liceu, http://www.liceubarcelona.cat/

Vídeo extret de http://www.youtube.com/user/LiceuOperaBarcelona

Comentaris

Mimí ha dit…
Dilluns està previst que apareguin imatges al telenotícies de comarques.
Anònim ha dit…
Quina matada, pobres nens !!!!
jo ho veig diferent ha dit…
Quina experiència!
Rodolfo ha dit…
Prestigi per al Conservatori, per a tots els que hi participen, i prestigi per a la ciutat. Enhorabona!