Els cerverins 'Fadunito', entre els deu grups catalans d’arrel convidats al "Showcase Scotland" i a la "Kulturbörse"



La Fundació Fira Mediterrània de Manresa arrenca el 2012 amb dos programes d’internacionalització d’artistes catalans d’arrel que viatjaran a final d’aquest mes al "Showcase Scotland" de Glasgow (Escòcia) i l’"Internationale Kulturbörse" de Freiburg (Alemanya).

A ambdues fires, que tenen Catalunya com a país convidat, hi participaran un total de deu artistes catalans. Aquestes actuacions són una plataforma per a la indústria cultural i artística catalana i afavoreixen la presència dels artistes del nostre país en el mercat internacional.

El Showcase Scotland, una de les fires professionals del sector del folk i la world music més important del Regne Unit, inclòs dins el Festival Celtic Connections, se celebrarà del 25 al 29 de gener i enguany Catalunya serà el seu país convidat. Hi actuaran Jordi Molina i Pere Pau Jimènez, Sol i Serena, Las Migas, Lídia Pujol, La Carrau i Domini Màgic.

L’Internationale Kulturboörse de Freiburg (Alemanya), que se celebrarà del 23 al 26 de gener, és una de les fires musicals i d’arts escèniques més importants d’Europa. Enguany, aquest mercat també farà una atenció especial a Catalunya, amb la programació de 12 grups catalans de diferents àmbits musicals i la participació de 30 entitats de la indústria cultural catalana a la fira comercial.

La Fira Mediterrània ha consensuat amb l’organització alemanya la participació de dos dels grups que van actuar a la darrera edició de la Fira manresana per anar a l’edició 2012 de Freiburg: Jordi Molina i Pere Pau Jiménez, i Las Migas. La resta de grups catalans que actuaran a Alemanya, també han passat per la Fira Mediterrània en edicions anteriors els Fadunito, els Karam (amb el seu espectacle Residual Gurús), la Banda del Surdo i Ne Me Títere Pas.

Imatge extreta de http://fadunito.blogspot.com/feeds/posts/default

Informació extreta de la pàgina web del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Comentaris

Ricard ha dit…
Felicitats Fadunitos!
Anònim ha dit…
Enhorabona!