Maig de 1983, els Grallers de Cervera a les jornades catalanes de Castres (Occitània)




Els dies 7 i 8 de maig de 1983 els Grallers de Cervera participaren a Castres (Occitània) en unes jornades catalanes que allà s'hi van organitzar.

El bloc El barrinaire descriu així l'ambient d'aquelles jornades i els actes més destacats que s'hi van celebrar:

"Tota la vila respirava catalanitat. La presencia dels Diables de l’Arboç i d’altres grups folklòrics animaven els carrers plens de senyeres. La fira local tenia com a convidat principal el nostre país. La delegació catalana era àmplia i d’alt nivell, i estava presidida per l’Honorable Barrera, president del Parlament de Catalunya. El Barça, amb el senyor Casaus al capdavant, exposà una bona part de les seves copes i va ser centre d’encuriosits. El president de la Cambra de Comerç Industria i Navegació de Barcelona mantingué un col·loqui amb els empresaris. Paral·lelament hi hagué multitud d’actes turístics i promocionals. Al museu Goya es celebra una exposició d’en Grau-Garriga i en el teatre local va fer diferents recitals Teresa Rebull."

L'Argent Deu i Joval ens ha facilitat algunes fotografies (a dalt i a baix) de la participació dels Grallers de Cervera en aquest esdeveniment.





L'actuació a Castres el maig del 83 encara a dia d'avui és una de les sortides més recordades per tots aquells que van formar part dels Grallers de Cervera.

Text extret de http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/48169

Comentaris

Llongueras ha dit…
Estem parlant de 28 anys enrere? Tot i el temps que ha passat, n'hi ha que estan igual. A la majoria, però, els ha canviat una mica el cabell...
Xavi ha dit…
Aquest estiu vam coincidir a Sta. Coloma de Q. amb uns grallers (crec que eren de Sta Coloma), que ens explicaven que alguna cançó els hi havien ensenyat els grallers de Cervera.
Calamunda ha dit…
Ja veig que Cervera i l'Arboç seran pobles agermanats d'aquí poc!!
sufert pacient ha dit…
Quines grenyes te el meu metge de capçalera!