L'Slàvia obre una nova temporada amb més de trenta actuacions



La cafeteria Slàvia de les Borges Blanques es consolida com a punt musical de referència a les Garrigues i també a les Terres de Ponent amb una nova temporada musical fins al juny que comptarà amb més d'una trentena d'actuacions.

Per aquest local desfilaran grups i figures emergents de l'actual panorama pop rock català juntament amb cantants de reconeguda trajectòria com Quimi Portet, Pau Riba o Ruper Ordorika. I com és tradició de la casa, amb entrada gratuïta. El nou curs musical s'estrenarà aquest dissabte 29 d'octubre (2 quarts de 12 de la nit) amb el grup de música popular i tradicional El Pont d'Arcalís, liderat pel músic i impulsor cultural Artur Blasco. La setmana que ve, la cita a l'Slàvia servirà per conèixer en directe els autors d'una de les cançons que més han enganxat a la xarxa social a l'estiu, Els Catarres, autors del tema Jenifer, l'amor impossible entre un patriota català i una choni de Castefa.

Altres cites destacades al calendari seran les actuacions de:

Per a més informació: http://slavia.cat/

Fotografia d'El Pont d'Arcalís feta pel Juan Miguel Morales i extreta de http://juanmiguelmorales.blogspot.com/2011/04/nuevo-cd-de-el-pont-darcalis-foc-al.html

Notícia extreta de http://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/el-pont-darcalis/

Comentaris

Anònim ha dit…
Esperem que no li passi mai el mateix que a cal Macarró. Felicitats per la programació.