La Matinal de tabals







Clica aquí per veure tota la galeria de fotos del Ramon Prats.

Imatges facilitades pel Ramon Prats, monhelou@hotmail.com

Comentaris

Anònim ha dit…
Bons reportatges els teus en aquests dies Ramon
Felicitats
Anònim ha dit…
Heu vist quina gentada! Han sortit tabals de sota les pedres.
Anònim ha dit…
És que no hi havia moltes més opcions pels nens.
Anònim ha dit…
el tercer comentari el trobo de mal gust, crec que els nens que es van apuntar a la tabalada ho van fer de gust i no obligats "perque no hi hagués més opcions pels nens". No va ser cap alternativa a aixó o res, sinó que hi vab fer per pasar-s'ho bé.
el bombo ha dit…
Les imatges parlen per elles mateixes. No cal afegir gaire més. Felicitats a tots els tabalers, grans i petits. L'any que ve encara serem més.
Anònim ha dit…
Jo també trobo que el tercer comentari és de mal gust i no té cap ni peus, PERDONEU però ho penso així.
Enguany, podem dir que ha estat fantàstic pels nens!!! Per fi els infants han tingut un dia complert!!! Feia tant temps que es reclamava, que per fi ha sortit RODÓ! La matinal de tabals, el toc infantil del bilandó, i llavors l'espectacle infantil (que va ser molt xulo!) i que va permetre que els nens arribessin a la plaça i tinguessin una estona per divertir-se ells! I finalment el seguici infantil de la tarda, que penso que no mereix més paraules d'elogi, pq. ha estat més que fantàstic!! Era brutal veure la cara que feien els més petits de tots, aquells que encara només miren i prou..., i us asseguro que parlava per ella sola, perquè van estar encantats!!! I finalment, com que teníem els "cavallitos" allà mateix (que tot i que causi una mica d'enrenou, penso que és un encert total pel conjunt d'activitats), doncs a fer-hi el comiat amb un parell de viatgets i l'última tirada a la tómbola de Càritas. - Què voleu més?? Els nens, ENCANTATS!!! Penso que l'objectiu s'ha complert i de sobres!!!
GRÀCIES a tothom que ho ha fet possible, i en especial al SENY MAJOR! FELICITATS!!
Lo Segarreta ha dit…
Jo, particularment, crec que es una salvatjada lo de fer quedar els nens a la plaça amb el sol que quiea... L'espectacle podria ser molt bo, pero a les 12 del migdia no hi ha una ombra!!! Als patis de la universitat hi ha un raconet (on es va fer el concert dels balls amb parlaments) que hi cap l'escenari, te un toldo ja colocat per si fa sol, si fa vent tens les parets, si plou hi ha les porxades... En fi, reflexionem-hi.
carranquera ha dit…
Potser no va ser del tot encertat, però d'aquí a una salvatjada hi ha un bon tros. Mirem el que diem.
Joan ha dit…
Potser un bon lloc seria el fossar. No marxem massa de la plaça Major, on hi ha el campanar i es fa el toc infantil, i es prou ampli per acollir el grup d'animació. La idea de fons es lligar els tres actes: la matinal, el toc de campanes i l'espectacle. Potser el dia que s'acabi el pati de l'antiga biblioteca...
Són coses que s'han d'anar polint amb el temps.
Lo Segarreta ha dit…
Teniu raó. Potser "salvatjada" ha estat exagerat, pero ningú em contradirà que feia un sol de justicia, no? Si es fes al Fossar també s'hi podrien posar algunes teles com les que hi ha a la Universitat.
el secretari del General ha dit…
El fossar és un espai que cal arreglar i potenciar. Per activitats com la que plantegeu és un lloc ideal.