El Seguici i el Ball Parlat Infantil












Clica aquí per veure tota la galeria d'imatges d'aquest acte que ha fet el Ramon Prats.

Imatges facilitades pel Ramon Prats, monhelou@hotmail.com.

Comentaris

Ramon ha dit…
Lo de les escoles és brutal. Un gran pas endavant. Felicitats a tots.
Anònim ha dit…
la tarasca ha fet l'estirada!
carranquera ha dit…
De fet a l'anada a ofici alguns de la tarasca també van fer la columpiada...
fil i agulla ha dit…
Fins i tot picarols. Alguna cosidora o cosidor anònim hi devia haver. Enhorabona.
Anònim ha dit…
Massa llarg. Heu d'abreviar una mica.
Però molt bé, eh!!!!!!!
realista ha dit…
Serà difícil si cada cop hi participen més grups i més escoles.
Anònim ha dit…
Ei!!!, BRUTAL!!!!!!!!!!!!!! Sense paraules.
Soc de Cervera ha dit…
Per als qui se'ls hi fa molt llarg heu de pensar que són nens i que és el seu dia...! Deixeu-los que disfrutin i entenguem que el seu ritme no és el mateix que el dels grans...A altres ciutats amb llarga tradició de cultura popular encara hi ha més balls que aquí...de fet és la gracia! Una mica de paciència a tots i deixem que la festa creixi!
Salut!
el rellotger ha dit…
M'he posat a la web de la Paeria i no diu res de la festa major, com si no hagués passat, ni una trista foto, ni una referència. Amb l'Aquelarre l'endemà mateix ja estàvem felicitant a tothom. Hi ha coses que no s'entenen.
Anònim ha dit…
Perdona però no t'hi hauràs fixat, pq. jo hi acabo d'entrar ara mateixa i hi ha tot un article de valoració molt positiva etc...
Ens hem de fixar bé en les coses eh...
el rellotger ha dit…
L'acaben de penjar. T'asseguro que fa una hora no hi era. Serà casualitat?
Lo Carranquer ha dit…
Valoració molt positiva de la festa major

Passada la festa major i la setmana cultural Isagoge, la Paeria fa un balanç molt positiu d'aquests dos esdeveniments lúdics i culturals. Aquí podeu llegir la valoració de la festa major del paer en cap, Ramon Royes.

UNA GRAN FESTA MAJOR

Ja ha passat la Festa Major de Cervera i la sensació que em queda és clarament positiva. Els cerverins i cerverines hem demostrat que teníem ganes de sortir al carrer, de gaudir al màxim del programa de festes i de participar col•lectivament en un esdeveniment que hem aconseguit entre tots que sigui com feia anys que no es veia. Ha fet molt goig veure els carrers i les places plenes de gent passejant, gaudint d’un seguici d’anada a ofici solemne i a la vegada festiu, unes cercaviles participatives, un Gran Teatre amb més de 800 persones per veure “La Nova Trinca”, molta gent a la Tómbola de Càrites i, sobretot, unes terrasses plenes. Es notava que la gent tenia ganes d’estar a gust, de desconnectar d’un entorn complex, de viure cada minut de festa amb els amics i familiars.

El secret és ben senzill, un bon treball fet en equip amb una bona actitud. M’ho sentireu dir moltes vegades, una bona actitud. Estic parlant d’un equip format per la ciutadania, les entitats i la Paeria. El que han fet les entitats és extraordinari, no em cansaré de dir-ho. Felicito públicament, una vegada més, Seny Major i totes les entitats associades, per la seva implicació, pel seu compromís amb la ciutat i també pel seu alt grau d’exigència, que ens obliga a les administracions a donar el màxim. Aquest alt grau d’exigència, que personalment m’aplico en tot el que faig, ens ajudarà a lluitar per l’excel•lència. Aquest és l’objectiu. Ara seurem tots plegats en una mateixa taula i valorarem tota la Festa Major i farem especial èmfasi en tot allò que haguem de millorar per a l’any vinent, però la valoració és clarament positiva i això, insisteixo, és mèrit d’aquest equip format per tots plegats.

L’any vinent intentarem molestar el mínim possible els veïns als quals hem limitat la mobilitat, tallar els carrers només el que sigui necessari, procurarem que les firetes incideixin el menys possible en els actes de carrer i estudiarem tot allò que pensem que cal millorar; no ho dubteu, però estic segur que anem pel bon camí. Aquesta és la Festa Major que ens fa sentir orgullosos a una gran majoria i aquesta és la línia que hem de seguir.

Voldria acabar amb una reflexió final. Sortir al carrer dóna vida a la ciutat i això millora el nostre estat d’ànim. Per tant, us animo a tots a seguir sortint al carrer, tant se val que les temperatures baixin els propers mesos, la tardor i l’hivern tenen també el seu encant a Cervera, inclosa la boira. Sortim tots al carrer i gaudim de Cervera, omplim de nou terrasses i botigues, consumim al nostre comerç, fem tertúlies a les nostres places.
Des de la Paeria aportarem el nostre treball i imaginació per ajudar que així sigui. Estem treballant la manera de posar música i talent en directe al carrer per omplir-lo de gent, de ganes de fer coses, d’il•lusions i també d’optimisme. Els cerverins i cerverines hem demostrat que som capaços de crear el millor dels climes. Seguim així, és un repte fantàstic.

Ramon Royes Guàrdia
Paer en cap de Cervera
______________________________________________________
http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/valoracio-molt-positiva-de-la-festa-major
Almodis ha dit…
Hi ha molta gent que llegeix Lo Carranquer. No us han d'estranyar les casualitats.
Calamunda ha dit…
La Festa Major va començar molt i molt bé amb el pregó del Ramon Font (que m'imprimiré i llegiré de tant en tant, quan sigui lluny de casa) i va acabar de manera genial amb la cercavila dels més petits de la casa.

La Cultura, uneix el poble, relaciona les persones i crea satisfacció a l'indivïdu, i a Cervera ho farem millor o pitjor però ho fem, com nosltres creiem que pot ser millor i aixó no té preu.

L'any vient més i millor!
cerverí content ha dit…
QUE N'APRENGUIN....

Algú ho havia de dir...
Barrufet content ha dit…
Ho podem dir amb la cara ben alta: Som l'enveja de molts pobles i ciutats de Catalunya.
De fet, em consta que en un poble d'aquí al costat (que comença per T i acaba per a)voldrien tenir unes entitats com les nostres i no poden o no en saben...