Diumenge de Festa Major

Comencem amb algunes fotografies...








I ara uns quants vídeos...



Fotografies: Sala Florensa, 25 de setembre de 2011.

Vídeo del Toc del Tibau, editat pels Bombollers de Cervera, i extret de http://www.youtube.com/user/BombollersDeCervera#p/a/u/0/y5iKYYP2OiM

Vídeo del Ball de gegants 'Almodis, ballem?', editat per istar89, i extret de http://www.youtube.com/watch?v=PmDuPDv4Vao

Vídeo del Ball del drac Lo Carranco Bilandó, editat per istar89, i extret de http://www.youtube.com/watch?v=xK4_c7YPBb0&feature=related

Comentaris

Anònim ha dit…
xula la foto del timbaler d'esquena marxant
Anònim ha dit…
Ep gent, tot plegat ha estat realment FANTÀSTIC!!!

Felicitats a tothom qui ho ha fet possible, i una felicitació especial a tota la gent de SENY MAJOR!!1

"gallina de piel..."
Anònim ha dit…
No n'hi ha per tant.
Aquest és el tipus de Festa Major que més ens agrada a tots els que entrem per aquí. Però encara hi ha molta disensió. I convindria pensar que es pot fer per atraure'n molta més.
De bon rollo.
Anònim ha dit…
per exemple, tot el tema musical, l'envelat, etc.
Anònim ha dit…
Clar que tot sempre es pot millorar, i segurament hi ha temes pendents i una mica despenjats (o poc cuidats) com els que dius..., però també estar bé reconèixer totes les coses que han sortit bé i que han aconseguit millorar molt la nostra festa major!!! (per exemple tot el tema del dilluns..., pq. si ho recordeu, el dilluns era un dia que s'estava morint a passos agegantats!!, i en canvi l'any passat ja va començar a reviure i enguany ha estat un dia complert!!, i més el fet de fer una festa major petita i tot un dia dedicat als més petits de la ciutat, considero que és una idea GENIAL!! i només cal veure que hi havia moltíssima gent!!

Ara bé, és veritat que encara hi ha assumptes pendents i que poden permetre que la festa major encara sigui més vertebrada i millor..., i per tant ara tocarà revisar i que la regidoria de festes tingui iniciatives com la de recuperar l'envelat, fer un llibret i una difusió més acurada, escollir grups musicals pensant en una idea global i concreta de festa major etc.......! que no sigui un "copiar i pegar" cada any, sinó que es treballin les idees i objectius.
En ve al cap una idea molt xula (que s'hauria de pensar) que em va explicar una senyora gran, dient que era molt bonic quan feien els "balls" als patis de la Universitat, i penso podria ser un bon lloc, ja que es pot guarnir un dels patis interiors amb un "tious carpa - envelat" i que no treuria espai de la part de fora, i que és un lloc emblemàtic on la major part d'activitats que s'hi fan a la gent li agrada molt l'espai i el marc!!! - i és veritat que recuperar el "tipus envelat" en un pati interior de la Universitat penso que podria quedar original i a la vegada es recuperaria aquell esperit antic de festa major. I en alguns llocs guarneixen així un espai interior i queda molt i molt bé (a més així si hi poses sostre també limites el so exterior etc...) - i quedaria tot en un marc proper.
Anònim ha dit…
Voldria exposar una coseta: potser els que distribueixen la ubicació de les firetes, haurien de pensar en què les dues o tres que enguany estaven davant de la Universitat no acaben de quedar gaire bé, i que seria més bonic redistribuir-les a la part de darrera la rambla i Pg. Balmes etc..., i en canvi allà al davant sí que hi podrien anar paradetes d'aquestes de firaries petits (tipus Fira del Gran Boc de l'Aquelarre), ja que aquestes no fan soroll i així no caldria fer-les parar pels seguicis etc..., i pq. penso que encara quedaria molt més ordenat i a més tampoc comportaria talls de trànsit previs als dies de la festa, i així es podria circular bé per l'entrada del General Güell.
És una idea.
watson ha dit…
el senyor baixet que feia fotos a tot arreu surt a la primera foto!