Dissabte, 5a Trobada de grups de Percussió de la Segarra i rodalies



Des de fa ja uns anys, la comarca de la Segarra, bressol de nombroses entitats dedicades a la cultura popular, acull anualment una trobada de grups de percussió.

A la Segarra, en concret, hi ha 5 entitats dedicades a aquesta activitat que, d’uns anys cap aquí, han anat omplint els carrers dels pobles segarrencs de nous ritmes i animació.

Enguany, l’entitat responsable d’organitzar la trobada som les Band Tokades. Celebrem la cinquena edició de la trobada de grups de percussió. Està prevista la participació de fins a 7 grups de percussió, i com ja es habitual conivdem a grups de percussió de comarques veïnes. Comptem amb la presència de 100 percussionistes!

La trobada d’enguany se celebrarà el proper dissabte, 1 d’octubre de 2011 al Gran Teatre de la Passió. Aquesta jornada girarà entorn de la percussió corporal i anirà a càrrec de Enrique Jacinto "Kike", component de la companyia Mayumaná.

La Màster Class és oberta de manera gratuïta a tot el públic que vulgui assistir a veure com es realitza (l'accés al teatre serà per la porta lateral de les escales del Balmes). Hi haurà servei de bar!

L'exhibició final serà a les 19.30h a la plaça Santa Anna.

Veniu a treure-hi el cap!!

Informació facilitada per la Mireia Brandon, mireiabrandon@hotmail.com

Comentaris

Timbaler reserva ha dit…
Osti, tinc entès que Mayumaná són com el Cirque du Soleil en el món de la percussió!
Felicitats als organitzadors
Anònim ha dit…
Tipo Carlinyos Brown?
Anònim ha dit…
Fa temps vaig un espectacle dels Mayumana a Barcelona i em van agradar molt. Son els de l'anunci de les rentadores, si no m'equivoco.
Un que de tant en tant toca el tabal ha dit…
Bombollers, Band Tokades, Sound DSK, Un dos tres kua, Esgarriats, Mal llamp, Ban del pal... I a Carranquers no se'ns ha dit res???
Llucifer ha dit…
Som una colla de diables.
Anònim ha dit…
A mi els que més m'agraden amb diferència són els SDCK...no se, porten una juerga a sobre diferent...!
Junta ha dit…
Ei!! sí i tant, als Carranquers també se'ns va avisar!! El que passa és que no hi hem anat!
Un que de tant en tant toca el tabal ha dit…
Llucifer, els Mal llamp també son una colla de diables...
Potser m'hagues agradat d'anar-hi, per fer algo diferents. No era la tipica masterclas amb bombos, zurdos, esquellots, tamborins i altres elements... En fi, un altre cop serà.