XXXIV Aquelarre al You Tube

Dels videos penjats les últimes hores al Youtube, us proposem el següent, del Jordi Farré. Resulta un bon resum del primer acte (sortida de la Universitat), cercavila fins a cal Racó, Ball de la Polla i segon acte (Aparició del Mascle Cabró, Ball de Diables i Carretillada).




També el Jordi Pons ha editat una sèrie de vídeos de diferents moments de la festa:

Font: You Tube.

Comentaris

un recull fantàstic fet a peu de carrer i que realment transmet l'esencia del que es l'aquelarre i els qui el fan possible. Malauradament res a veure amb els resums que donen per TV3.
Lo Carranquer ha dit…
Valoració molt positiva del 34è Aquelarre.

La Paeria de Cervera fa una valoració inicial molt satisfactòria de la 34a edició de l’Aquelarre, que s’ha celebrat entre el 26 i el 28 d’agost, i de totes les activitats nocturnes que es van organitzar la setmana prèvia a la festa.

La Paeria vol felicitar el director artístic, Albert Parra (Alea Teatre), i totes les entitats locals per la seva implicació en la festa i professionalitat. Han demostrat un any més la seva vàlua per protagonitzar espectacles d’èxit i alt nivell artístic. El conjunt de l’espectacle (cercavila, Ball de la Polla, Aparició del Mascle Cabró i Escorreguda) ha estat espectacular i de gran qualitat, com també els correfocs, el Ball de Diables i el Foqueral protagonitzats pels Diables de Cervera Carranquers.

L’Aquelarret, la tradicional cercavila infantil, es va consolidar un any més amb l’assistència d’unes 10.000 persones, majoritàriament famílies, que van omplir els carrers la tarda del dissabte.
Per la seva banda, la Fira del Gran Boc va omplir els patis de la Universitat de gent de Cervera i de visitants, amb uns 150 estands dedicats al tarot, l’astrologia i l’esoterisme. L’èxit de la Fira i el 1r Mercat Nocturn Forastoc, el dimarts 23 també als patis de la Universitat, reafirmen la intenció que té la Paeria d’obrir els espais de la Universitat a la ciutat.

Milers de persones han visitat Cervera aquests dies, fet que converteix l’Aquelarre en un dinamitzador econòmic de primer ordre per a la ciutat. Segons el paer en cap i responsable de l’Aquelarre, Ramon Royes, ara el repte és aprofitar la projecció de la festa la resta de l’any. Per aquest motiu la Paeria farà un estudi de l’impacte econòmic que té la festa per a la ciutat i es marcarà uns objectius per als propers anys. També prepararà un projecte per convertir l’Aquelarre en una marca que sigui un referent turístic i comercial de Cervera.
Enguany, un equip professional ha enregistrat tota la festa per preparar el vídeo promocional per a la celebració, l’any que ve, de la 35a edició.

D’aquesta edició, una de les més multitudinàries dels darrers anys, també cal destacar la manca d’incidents i el civisme dels visitants.

La Comissió Organitzadora farà pròximament la reunió de valoració en la qual s’analitzaran de manera més detallada tots els aspectes de la festa.
_______________________________________________________
http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/valoracio-molt-positiva-del-34e-aquelarre
cervereta de vergós ha dit…
Jo em quedo, en tot l'Aquelarre,em va semblar d'un nivell força alt,tot l'espectacle,els diables de la Riera i no cal dir-ho,els Carranquers!
Però jo també em quedo amb el dimecres de l'Aquelarre o dimecres de sendra,em va agradar molt l'ambient que hi havia al carreró,em recordava quant era menut,i ens hi portava els meus pares!
Capitol apart,son les titelles,que es van fer al carreró el mateix dimecres,les vaig trobar genials,em vaig fotre un fart de riure,i la ultima frase real com la vida mateixa..per ser Cervera està força bé!
Lo Carranquer ha dit…
Agraïments per l'Aquelarre

Ramon Royes, com a paer en cap de Cervera, vol donar les gràcies públicament a totes les persones i entitats que han fet possible l’organització de l’Aquelarre.
Agraïments per l'Aquelarre

De l’Albert Parra i el seu equip d’Alea Teatre, a l’Alba Cuñé, el Xavi Badia, la Celi i el Xesco Grau, que han fet tots una feina excel•lent i de gran qualitat; als Carranquers, per la seva força; a tots els grups de percussió locals com els Bombollers, Band Tokades i Sound de Secà; els Geganters, Fadunito i tots els voluntaris que hi han participat activament. Al Joan Albert, per una Fira del Gran Boc que ha estat un gran èxit, i al Centre Municipal de Cultura, per un Aquelarret entranyable. Valorar també la feina de Ramon Gual, Mireia Brandon, Iban Orobitg i Sylvia Rubinat, cadascun a la seva àrea.

Cal també un reconeixement a totes les forces de seguretat i emergències que han treballat dur perquè tot sortís al millor possible pel que fa a la seguretat: Bombers, Policia Local, Mossos, Creu Roja, personal del CAP i SEM. Fan una feina que moltes vegades no es veu però que és imprescindible.

Comerciants i privats estan fent també la festa més gran amb les activitats de dimarts a dijous. Gràcies per les vostres iniciatives.

Agraeixo també la feina del personal de la Paeria, com la brigada municipal i de neteja, així com tots els tècnics i regidors que treballen per fer una festa de qualitat.

Crec també oportú agrair els veïns que han fet gran l’Aquelarre sortint al carrer, però especialment els que han vist afectat el seu descans durant aquests dies. Els volem donar gràcies per la seva paciència i demanar-los disculpes pels inconvenients causats. Entenc que és difícil fer una festa així sense causar molèsties. Intentarem que en les properes edicions siguin les mínimes, però és necessari mantenir viva la il•lusió i les ganes de tirar endavant un esdeveniment que és un referent al nostre país i que hem de ser capaços de fer que ens aporti un important benefici social i econòmic.

Ara tocarà fer una valoració objectiva de tots els aspectes de la festa amb un estudi d’impacte econòmic per saber on som. Sabem on volem anar: potenciar l’Aquelarre perquè doni vida, protagonisme i activitat econòmica, comercial i social a Cervera durant tot l’any.
Ja falta menys per a l’Aquelarre del segle XXI.

Ramon Royes i Guàrdia
Paer en cap de Cervera
Lo Segarreta ha dit…
Es veu prou bé el "Sostre de 600 trons". Felicitats als pirotècnics i als maquinistes