L'Associació de Municipis de la vall del Llobregós estrena pàgina web



El 20 de juliol de 2010 es va constituir l’Associació de Municipis de la Vall del Llobregós amb l’objectiu de fomentar i vetllar pel desenvolupament socioeconòmic d’aquest territori. La formen un total de 10 municipis que pertanyen a 4 comarques diferents:

Aquesta associació neix amb la voluntat de desdibuixar fronteres administratives i aglutinar interessos d’una realitat geogràfica i cultural distribuïda al llarg de la vall del Riu Llobregós, que dóna una identitat diferenciada als municipis que abraça.

L’associació preveu treballar sota cinc grans eixos que són:

  1. Desenvolupament local per millorar la qualitat de vida dels habitants de la Vall del Llobregós.
  2. Promoció, conservació i millora del patrimoni arquitectònic, històric, cultural, rural i natural de la Vall.
  3. Promoció i dinamització dels sectors econòmics de la Vall (turisme, serveis, indústria, agricultura, ramaderia i forestal).
  4. Foment de la participació dels agents socials públics i privats de la Vall per tal de desenvolupar projectes d’interès comú.
  5. Promoció de les noves tecnologies en aquest territori.

La primera actuació realitzada per l’Associació de Municipis de la Vall del Llobregós ha estat la creació de la pàgina web www.turismellobregos.cat/, amb la voluntat que sigui una eina de cohesió social entre la població local i visibilitzi les seves inquietuds i necessitats, i al mateix temps que permeti aglutinar l’oferta turística de tots els municipis per tal de facilitar que els turistes descobreixin el seu patrimoni cultural i natural i els serveis que s’hi ofereixen.

Informació extreta de http://www.turismellobregos.cat/associacio-de-municipis-de-la-vall-del-llobregos/

Comentaris