Contes de bruixes: 'Hansel i Gretel', dels germans Grimm



En aquest capítol del programa "Una mà de contes" un artista il·lustra amb figures de xocolata la famosa història de "Hansel i Gretel".

En Hansel i la Gretel eren dos germans molt pobres. A casa seva passaven tanta gana que, un dia, el seu pare va decidir abandonar-los al bosc.

Els dos germans, per no perdre's, a mesura que caminaven llançaven molles de pa, així podrien tornar a casa seguint el camí. Els ocells, però, es van menjar les molles de pa i en Hansel i la Gretel es van perdre al bosc.

Van trobar una casa molt estranya, feta de xocolata i anissos. Quan estaven a punt de clavar-hi queixalada, va aparèixer una bruixa que se'ls volia menjar. Com que en Hansel estava molt prim, el va tancar en una gàbia per fer-lo engreixar. A la Gretel, la va obligar a fer les feines de la casa.

Un dia, quan la bruixa ja havia preparat l'olla per menjar-se en Hansel, els dos germans van escapar-se de la casa. Van córrer molt i es van perdre al bosc. De sobte, van sentir una veu que els cridava. Era la veu del seu pare, que els va demanar perdó per haver-los abandonat.

En Hansel i la Gretel van tornar a casa i van viure feliços amb els seus pares.

Extret de http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=7873&p_ex=una%20m%E0%20de%20contes%20&p_alg=bruixa

Comentaris