Avui, divendres d'Aquelarre: 'el dia de la bèstia'.




Fotografies realitzades per Sala Florensa, salaflorensa@gmail.com

Comentaris

L'estoret mandrós ha dit…
Fa molt de goig lo Carranco en aquestes fotografies.

S'ha tornat a pintar o son fotos d'arxiu?
Lo Segarreta ha dit…
Que va al mercat el Carranco avui?
Serrallonga ha dit…
Crec que no. Ahir ja ho va comprar tot al Caprabo...
Lo Carranquer ha dit…
Cervera
Els Diables de la Catalunya Nord actuen per primera vegada a l'Aquelarre de Cervera
Actualitzat a les 20:03 h 26/08/2011

La capital de la Segarra enceta aquest divendres una nova edició de l'Aquelarre. Enguany, com a novetat, hi actuaran els Diables de la Catalunya Nord, que no poden fer correfocs a França, on no s'ha adaptat la directiva europea del foc. El punt fort de la festa, que s'allarga fins diumenge, serà aquest dissabte amb la cercavila i l'aparició del Mascle Cabró.

Cervera dóna el tret de sortida aquest divendres a la nit a la 34a edició de l'Aquelarre, la festa més emblemàtica de la ciutat, on bruixes i diables conviuen pels carrers.

Com a novetat, la festa comptarà enguany amb la presència dels Diables del Riberal, de la Catalunya Nord, que acompanyaran els Diables Carranquers de Cervera. Els cerverins han convidat a la festa als seus col·legues de la Catalunya Nord que no poden actuar perquè a França no s'ha adaptat la directiva europea del foc.

El plat fort de la festa arribarà dissabte amb l'encesa de la Universitat i la cercavila fins a Cal Racó, amb la invocació i aparició del Mascle Cabró, i diversos concerts. La cercavila girarà enguany al voltant de la natura com a element fantàstic.
____________________________________________________
http://www.3cat24.cat/noticia/1348587/ociicultura/Els-Diables-de-la-Catalunya-Nord-actuen-per-primera-vegada-a-lAquelarre-de-Cervera