Visita per establir la ubicació de la càmara del temps de TV3



Tècnics de TV3 han visitat avui la ciutat de Cervera per estudiar in situ la millor ubicació de la càmera dels temps de la Televisió de Catalunya.

La voluntat és situar-la en un lloc de fàcil accés que faciliti el seu manteniment i on les connexions amb la càmera de Cervera permetin donar a la resta de Catalunya una imatge panoràmica prou atractiva de la ciutat que permeti promocionar-la.

La previsió és que la càmera sigui totalment operativa a finals de setembre.

Imatge extreta de http://comunicacio21.cat/2011/03/tv3-estrena-un-nou-canal-per-internet-per-veure-les-cameres-del-temps/

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Es va dir que valia molts diners cada any, què se'n sap?
Anònim ha dit…
considero que a Cervera hi ha altres coses més importants a fer per rellançar la ciutat endavant que no una camra del temps de Tv3. Si ens han de coneixer a la resta del país per les boires i el mal temps, el que farem es espantar encara més als posibles visitants. I si a sobre ens ha de suposar un cost gaudir d'aquest "privilegi" malaguanyat esforços i perdua de temps(real) per aconseguir-la.
carranquera ha dit…
Jo crec que és una molt bona inversió, a tots nivells. Això sí, hem d'aprofitar-ho per reorganitzar la nostra oferta turística. Si fem venir a la gent i no troben bons productes i paquets turístics o ho troben brut o en mal estat anirem a pitjor. Endavant i sort.
Jordi ha dit…
Cervera es capital de comarca i crec que hauria de ser obligatori de tenir una camara de TV3 a cadascuna d'elles
Rodriguez Picó ha dit…
Si no vaig errat són entre 6000 i 8000 € /any. Pel fet de ser capital de comarca, jo crec que abans de ser obligatori tenir una càmera del temps ho hauria de ser tenir un bon alberg. Si moltes ciutats tenen càmera al final Cervera sortirà un cop cada 2 setmanes...potser al principi era un bon negoci, pero avui...
Anònim ha dit…
Jo crec que es molt bona idea ja que tots els pobles que la tenen quasi cap la tret i en temps de crisi jo crec que vol dir alguna cosa.
Cerverí content ha dit…
El temps dirà si ha estat encertat o no aquesta càmera.
Cal però, que el CAT tanqui més tard.
Felicitat`per aquesta iniciativa, deixem que la Paeria pugui promocionar la ciutat encertadament.
Calamunda ha dit…
De mica en mica s'ompla la pica! Tot ajuda a promocionar la ciutat!

Cal deixar 100 dies de rigor al nou ajuntament. Si hi son és per prendre decisions d'aquí un any ja en parlarem.

Hi ha coses que agraden i coses que no, però segur que quan mirem el temps i el nen de cal Roig faci un comentari sobre Cervera, fins i tot al Duran i Sanpere li caurà la llàgrima!!!
Enric56 ha dit…
Penso que la càmera del temps també funciona com una web cam i que tothom s'hi pot connectar a qualsevol hora del dia.
Anònim ha dit…
l'unic que es promocione amb la càmara del temps son les "mosques" que si pasegen per damunt quan fan la conexió altres llocs, i en Toma Molina es gire i ho mencione amb cara d'espantat
cervereta de vergós ha dit…
A mi personalment,penso que amb els temps que corren de crisi,posar una camara dels temps val molts diners.
Malgrat tot,es una promesa electoral,que va fer el Royes,que pel que sembla vol complir...ja!
El dimoni Cucarell ha dit…
Segons com ho mirem...SURT A COMPTE!

(1 termòmetre de màximes i mínimes + 1 higròmetre + 1 pluviòmetre + 1 mesurador de la velocitat del temps + 1 webcam per veure quin temps fa + algú per fer-ho funcionar tot) x 2500 cases del municipi = tot el que ens estalviarem per haver posat la càmera ditxosa i saber en tot moment quin temps fa.

I si a més, el que es vol és promocionar la Segarra, en comptes de dir que fa vent del nord-oest hauran de dir que fa "tramuntana pallaresa", etc. etc.
L'estoret mandrós ha dit…
Malament estem si pensem que una imatge malpresa de Cervera que sortirà ves a saber quan, acabarà sent un revulsiu promocional per la ciutat. Tot plegat sembla que hi aboquem massa esperances.

No acabo de veure la relació directa de la camara amb els anciats turistes i noves empreses. Això ja sembla "Benvingut Mr Marshall": tot Cervera engalanada el dia de la inauguració per a rebre l'allau de visitants carregats d'euros.
Anònim ha dit…
Així doncs, es pot saber quin és l'objectiu de col·locar una càmera del temps? No és situar Cervera al mapa?
Un consell: que la posin a sobre dels pisos de la caixa...serà l'única manera que en la imatge no es vegi aquest "monstre-gratacels"...
Anònim ha dit…
Una acció emprenedora feta amb molta il·lusió !!!!!!!!!!