Donació al Banc d'Aliments dels beneficis del bingo solidari de la Fira de sant Isidre



El bingo solidari organitzat pels pubs Noctàmbul i la Bombolla a la passada Fira de Sant Isidre ha destinat els seus beneficis al Banc d’Aliments de Cervera. El lliurament va tenir lloc ahir al pub Noctàmbul, i hi van assistir Jaume Carcasona, regidor de Serveis Socials de la Paeria de Cervera, Dolors Calafell, presidenta de Càritas Interparroquial de Cervera, i Miquel Llorens, un dels organitzadors d'aquesta activitat.

Els 780 euros recaptats s’han destinat a la compra de productes d’alimentació bàsica: llegums, fruita, tonyina, oli i formatge.

La iniciativa de destinar els diners generats pel bingo solidari per al Banc d’Aliments suposa donar cobertura a les 100 famílies que s’estan acollint cada mes a aquesta ajuda. La situació de precarietat a la nostra ciutat augmenta i el Banc d’Aliments és un recurs estable que serveix com a punt de repartiment d’aliments provinents de diferents fonts de col·laboració. Des de l’any 2009, més de 240 famílies cerverines han rebut algun cop ajuda.

El bingo solidari fa 15 anys que es realitza i destina sempre els seus fons a entitats sense ànim de lucre i de caire social, per pal·liar i donar suport a causes solidàries. En aquests anys ha col·laborat amb Metges sense Fronteres, Pallassos Sense Fronteres, amb la catàstrofe de l’huracà Mitch, Càritas Interparroquial de Cervera, Associació Salut Mental Ondara-Sió, Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer Cervera-La Segarra, Centre Obert "L'Espàtula"... entre altres iniciatives.

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera: www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
una molt bona iniciativa del Miquel i del Xapi,
que per molts anys la pugueu seguir organitzant!