La foto final de la sortida del Seguici de Cervera per Corpus




La sortida del Seguici de Cervera aquest passat diumenge finalitzà amb una foto de família al bell mig de la plaça Santa Anna.

En el Seguici hi participaren els Geganters de Cervera, els Bombollers, la colla sardanista Demà Jovencells, els Campaners de Cervera, l'Associació d'Amics de Sant Magí, els Trabucaires de Cervera, el Conjunt de Vent del Conservatori Municipal, i els Diables de Cervera · Carranquers.

La primera foto és del Ramon Prats; la segona del Ramon Armengol.

Comentaris

Anònim ha dit…
Realment, FELICITATS!!

De totes maneres volia fer un suggeriment: penso que estaria bé passar un fotlletó (programa de mà, amb algunes imatges de les timbales, catifes...) a tots els nens de les escoles, al igual que dels actes de dissabte de la festa dels carranquers... Ho dic pq. m'he trobat algunes mares / pares..., que sobretot amb el tema del seguici de corpus (potser perquè la seva recuperació encara és molt recent...), que no sabien què era el seguici ni qui hi sortia... etc... La gent que estem més integrats a les entitats etc. sí que ho sabem, però la realitat del carrer és que hi ha molta gent que no ho sap...
Només és una recomanació / suggeriment, perquè si es dóna a través de l'escola, hi ha molts més pares... que hi porten els infants i així molts d'aquests van coneixent les tradicions.

A part d'això, ah! i un altre comentari..., potser estaria bé revisar una miqueta aquest horari del seguici de corpus del diumenge tarda..., o bé fer-ho una mica més tard, a dos quarts de vuit aprox. (pq. si fa un dia com el d'aquest diumenge, amb tanta calor i que molta gent ha anat a fer catifes i s'aixequen molt aviat després d'haver anat a dormir tard amb la festa de la plaça etc...) o bé fer-ho també al migdia, com la processó... No ho sé, ho dic a nivell d'una possible revisió, perquè sinó queda tot una miqueta apretat... Si fos més cap al tard, seria una mica tipus final de Patum..., cap al diumenge al vespre, tot i que potser no cal tant tard com ells.

FELICITATS I ENDAVANT!!!
Anònim ha dit…
Ja s'està treballant en material per les escoles.
carranquera ha dit…
Al finalitzar el seguici ja es va comentar de fer-lo més tard de cara a un altre any. També estaria bé que les catifes aguantessin tot el dia. La festa es fa gran. Molta sort i endavant.
Anònim ha dit…
Tot i que crec que és molt encertat el treball que es faci de material per a les escoles, jo em referia concretament a un "tríptic" a similar.. de tipus propagandístic, informant dels horaris dels actes dels corpus... amb alguna imatge de les timables..., pq. de debò que encara que sembli incomprensible, hi ha molta gent de la ciutat que no està gaire al cas de les coses que es fan, i el fet de donar un "paperet..." a les escoles, funciona moltíssim. És suggerència.
Anònim ha dit…
Tens tota la raó. Aquestes coses funcionen a les escoles. Altra cosa és qui fa, paga, envia... aquest tríptic.
¿Es tasca de la Paeria promoure i fer la difusió d'aquesta festa?

Referent a les catifes, cal felicitar als organitzadors, als veins, a les entitas que hi van col·laborar (geganters especialment) i moltes altres persones que varen escombrar, recollir flors, marro...
La nota negativa és o són els qui per la tarda varen passar amb el cotxe, moto o a peu pel mig d'elles.
Falta encara una mica més de col·laboració o respecte.