Corriolada carranquera i redescoberta de la Peixera



Amb la col·laboració del Centre Excursionista de la Segarra i els Amics de Fiol, aquest diumenge 3 de juliol els Diables de Cervera · Carranquers organitzen, dins dels actes de celebració dels 600 anys del fet diabler a Cervera, una corriolada per l’entorn de la nostra ciutat i una caminada popular de Sant Pere el Gros fins a la Peixera.

Si us animeu us podeu quedar al sopar popular que s’organitzarà a la Peixera. S’ha de portar lot, doncs tornarem amb lluna nova (quina por!)

6 de la tarda · Casa dels diables
Corriolada carranquera.
13km. Nivell: Fàcil – mig.
Recorregut: Casa dels Diables – Mare de Déu del Pilar – Els Turons (els cims davant de la vall del torrent Salat) – Bosc del Corral – Corral del Monjo – Castell de Montpaó – Peixera.
Per apuntar-vos: Txemaria Tel. 661 330 386

7 de la tarda · Casa dels diables
Caminada popular.
Nivell: Molt fàcil.
Recorregut: Casa dels Diables – Sant Pere el Gros – Font de Fiol – Molí de Fiol (amb visita interior) – Peixera.
Per apuntar-vos: Maria Tel. 676 011 025

9 del vespre · La Peixera
Sopar popular.
Per venir a sopar, heu de comprar els tiquets al Pub Noctambul.

Per a més informació dels actes de celebració dels 600 anys del fet diabler a Cervera: www.fetdiablercervera.cat

Comentaris

la bruíxola ha dit…
està garantit que no ens perdrem?
Núria ha dit…
Malament rai si ens perdem per anar i tornar de la Peixera!! De totes maneres, els organitzadors aconsellen que portem lots o frontals pq tornarem de nit. Si algú porta una brúixola també serà més aventurero!
LLEGENDA URBANA ha dit…
Hi ha una llegenda urbana, que diu que la corriolada és en bici. Doncs no, tant la corriolada Carranquera com la caminada és a peu. Si és vol és pot fer a peu coixet.
diuen per Cervera ha dit…
... que un membre de la colla està amagant trampes i bromes pel recorregut de la corriolada i que s'activen al xafar un cordill que ha amagat.