Obert el període d'inscripcions a les VI Jornades Reviure el Patrimoni, aquest any centrades en la festa del Corpus



Per sisè any consecutiu, el Museu Comarcal de Cervera organitza pel proper dissabte 4 de juny les Jornades Reviure el Patrimoni, enguany sota el títol “Formes i continguts en les representacions de cultura popular: la celebració del Corpus”.

Reviure el patrimoni és una jornada tècnica que anualment organitza el Museu de Cervera i que pretén debatre aquells aspectes patrimonials que tenen una especial rellevància a la comarca però que permeten, al mateix temps, establir discussions més àmplies sobre les polítiques patrimonials vigents.

La present edició està dedicada a la festa del Corpus, i s'emmarquen dins els actes de celebració del 600 aniversari de les primeres ordinacions del Corpus i del fet diabler a la ciutat de Cervera (1411-2011). Les VI Jornades compten amb la col·laboració de l'Agrupació Seny Major de grups folklòrics tradicionals i de carrer de Cervera.

Entre els ponents i moderadors, noms prou coneguts: Joan Illa, Josep M. Llobet i Portella, Francesc Llop i Bayo, Bienve Moya, Salvador Palomar, Josefina Roma, Albert Rumbo, Jordi Soldevila, M. Teresa Soler, Eduard Tomas..., i tot plegat amb un preu d'inscripció força assequible (20 euros, amb el dinar inclòs).

Us adjuntem el tríptic informatiu on hi trobareu el programa complert.




Recordeu que el període d'inscripció finalitza el 31 de maig.

Per a més informació: museu@museudecervera.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Espectacular la qualitat dels ponents. Felicitats al museu i a Seny Major per aquesta trobada.
Actualment, relacionat amb el Corpus sembla la millor jornada que es pugui crear.
Enhorabona per la feina feta!
carranquera ha dit…
animo a tothom a apuntar-s'hi, sembla que estarà molt bé