El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Català de l'Any 2010




David Miret, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, és finalment el Català de l'Any 2010. Aquest ha estat el veredicte dels espectadors del programa i dels lectors d'"El Periódico", que vam conèixer ahir a la nit en una emotiva gala al Teatre Nacional de Catalunya, en què es va premiar aquest casteller com a representant d'aquesta manifestació cultural que, des de l'any passat, és patrimoni immaterial de la humanitat per a la Unesco.

Text i imatges extrets de http://www.tv3.cat/videos/3544270/El-cap-de-colla-dels-Castellers-de-Vilafranca-Catala-de-lAny-2010

Comentaris

Eugenio ha dit…
Suposo que com a família adoptiva del nostre cap de colla, un tros de premi també va per ell, no?
Carranquera ha dit…
El Clan Miret arriba a tot Catalunya!!
L'estoret mandrós ha dit…
Ha fet alguna referència als Peixaters de Cervera ??

Entre el Clan Miret i els Peixaters com a patrimoni de la humanitat, es podria dir que part de la grossa ha caigut a Cervera. JA ERA HORA !!!
Perdoneu, pero algu ho havia de dir... ha dit…
Tenm un equip de cirurgians de primer ordre mundial que han fet el primer transplantament integral de cara al mon, i li donen el premi a "un casteller" per molt cap de colla de UNA de les colles que hi ha al nostre país... D'acord amb que "patrimoni inmaterial de la humanitat" es un titol important, pero no ens passem, eh?
un de la vella ha dit…
Tot és important i tot és reconegut en el seu àmbit. En uns premis d'un diari es poden premiar personatges que sovint no tindrien ressò en altres premis.

Totalment merescut.