Concert del Festival de Pasqua al Canal 33



Aquest diumenge 5 de juny, a les 9 del matí, el programa "Clàssica" del Canal 33 emetrà el concert que el Quartet Casals i Alba Ventura van interpretar al 1r Festival de Pasqua de Cervera, al Paranimf de la Universitat, el passat 22 d'abril, amb el següent repertori:

La pianista Alba Ventura i el Quartet Casals són intèrprets de la nova generació de la música catalana, amb una carrera internacional avalada per diversos premis. Avui els veurem junts per primera vegada.

Alba Ventura ens interpreta “Azulejos” per a piano sol d’Isaac Albéniz. L’obra va quedar inacabada a la mort del compositor i, a petició d’ell mateix, va ser el seu amic Enric Granados qui la va finalitzar.

El Quartet Casals, per la seva banda, ens ofereix el quartet de corda núm. 16 en fa major de Beethoven i, conjuntament amb Alba Ventura, el quintet en sol menor d’Enric Granados, una obra d’estètica romàntica europea però també plena de sons d’aire mediterrani.

El concert s’emmarca en el Festival de Pasqua de Cervera, el primer festival que es fa a Catalunya dedicat exclusivament als músics catalans, tant compositors com intèrprets. Els equips de TV3 el vam enregistrar a l’escenari del Paranimf de la Universitat de Cervera.

Informació facilitada per la Mònica Pagès, monica@monicapages.com

Comentaris

jaume primer ha dit…
està assegurada la segona edició del festival?
Anònim ha dit…
No crec que el nou Ajuntament s'hi posi en contra.