Tercera visita a finques i obradors artesanals de la Segarra



Les visites del projecte “Dissabtes a l’era” continuen el dissabte, 30 d’abril, passada Setmana Santa.

Les properes visites programades són al Molí Gomà, de Cervera, i a una explotació hortícola ecològica i de temporada, a Vilanova de l’Aguda (La Noguera).

El Molí Gomà, o Cal Gomà de l’Oli, de Cervera, és un dels pocs molins tradicionals que queden. Es dediquen a l’elaboració d’oli d’oliva verge, de molturació amb pedra, premsa d’esportins i separació de l’oli per decantació en piques.

A continuació, anirem fins a Vilanova de l’Aguda, a la Noguera, (35min) on visitarem una explotació hortícola ecològica d’en Ramon Bernaus. Aquesta petita empresa familiar, treballa en col·laboració amb el DARP, l’IRTA i la UDL, com a finca d’assaig. Comercialitzen els seus productes a través de la venta directa i mercats de proximitat.

El lloc de trobada serà davant del Consell Comarcal de la Segarra, a passeig Balmes, a les 9 del matí. Viatjarem compartint cotxes, per optimitzar recursos.

Per veure el programa complert de visites clica aquí.

Per a inscripcions a les visites i per a més informació: juditv@ccsegarra.cat

Fotografia del Molí d'Oli Gomà feta pel Jordi Grau, i extreta de http://www.moligoma.com/N2_Index_cat.html

Informació facilitada pel Jordi Balcells, jbalcell@ifr.es

Comentaris

Anònim ha dit…
A partir del proper dimarts 26 d’abril el Centre d’Acollida Turística (CAT) l’horari passarà a ser de les 9 del matí a les 5 de la tarda. Els dies que està obert són de dimarts a diumenge, i els dilluns està tancat.

http://www.cerverapaeria.cat/avisos-ca/nou-horari-del-centre-d2019acollida-turistica
jaume primer ha dit…
algú ha vist l'audiovisual? està bé? què hi surt?