'Els sons visibles'

El passat diumenge 24 d’abril, el Museu Comarcal de Cervera va clausurar l’exposició 'Del Llibre de l’aigua: com a titelles' de Joanpere Massana, amb més de 1.500 visitants. La mostra ha tingut molt bona acollida tant pel públic en general com pel públic escolar, per al qual s’ha realitzat visites guiades a uns cinc-cents alumnes des de primària fins a secundària. L’exposició organitzada per la Xarxa de Museus de Lleida i Aran és itinerant i el proper lloc on es podrà visitar serà al Museu Comarcal de l’Urgell - Tàrrega (del 6 de maig al 12 de juny de 2011).

Pel que fa al Museu Comarcal de Cervera, i continuant amb el nostre programa expositiu, us volem presentar la nova exposició 'Els Sons visibles', que inaugurarem el proper divendres 29 d’abril a les 8 del vespre.



Aquesta exposició fotogràfica s’emmarca dins del projecte MÚSICA A L'ABAST, la música de les persones amb discapacitat/s que pretén fomentar la igualtat d'oportunitats en les arts així com reconèixer el potencial creatiu de les persones.

Es tracta de 28 imatges de la fotògrafa Ariadna Trias que il·lustren la participació d’infants, joves i adults amb diversitat funcional en activitats força comuns en la vida de la major part de la població. Fotografies que ens commouen, emocionen i desperten noves visions del nostre entorn.

Les imatges vénen acompanyades de textos de l’escriptor Màrius Serra; textos que ens conviden a la reflexió, a somriure, i que -juntament amb la imatge que acompanyen- ens transmeten el què els nostres protagonistes no ens poden explicar en paraules.

Els participants de MÚSICA A L'ABAST estan vinculats amb les entitats ASPACE, APSOCECAT, ASPROSEAT i el CEE Nostra Senyora de Montserrat. El projecte s’impulsa des de l’Escola de música RessonS (Escola Proa) en el seu afany de fer partícip de la música a totes les persones.

Per a més informació de l'exposició: http://elssonsvisibles.blogspot.com/

Informació facilitada pel Museu Comarcal de Cervera, museu@museudecervera.cat

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
L'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer organitza una jornada de portes obertes al Centre integral d'atenció a les persones amb dependència Josep Valls (avinguda Catalunya, 91) el divendres 29 d'abril, a partir de les 17 hores.