El 2 de maig s’obre la inscripció a la FESTCAT 2011



El proper dilluns 2 de maig s’obrirà el període d’inscripció a la FESTCAT 2011, les escoles d’estiu de cultura popular que organitza el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) del Departament de Cultura.

La Festcat està integrada aquest any per dues escoles de cultura popular que ofereixen un ventall molt ampli i variat de cursos de diferents temàtiques i nivells, tallers de continguts molt diversos, tertúlies, espectacles i tota mena d’actes. Ha esdevingut un espai de referència per a totes aquelles persones que estimen la cultura i la festa popular i que desitgen apropar-s’hi i conèixer-la amb més intensitat:

Escola de la Festa. 14è Campus de Cultura Popular i Tradicional. Llívia (Cerdanya). Del 10 al 15 de juliol de 2011.

  • L’Escola de la Festa ofereix un ventall mol ampli de cursos i tallers relacionats amb la festa popular (artesania, dansa, circ, gastronomia, jocs, literatura oral, música, natura, teatre, arts visuals i noves tecnologies).
  • Descarrega't aquí el programa de l'Escola de la Festa.

Escola de Dansa i Música. Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà). De l’11 al 16 de juliol de 2011.

  • Les escoles de Dansa (Dansàneu) i de Música, que s’organitzaven respectivament a Esterri d’Àneu i a Torroella de Montgrí, sumen esforços per crear un únic campus, que tindrà lloc a Esterri i que commemorarà el vintè aniversari del Dansàneu.
  • Dansàneu – és el punt de trobada de la gent que té passió per la dansa, un referent pels seus cursos i la seva estructuració de continguts i un espai que està sempre al costat de la innovació, tot fent incidència en els procediments didàctics i en la intervenció educativa.
  • Música - curs d’estiu de l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya. La convivència s’intensifica durant una setmana d’activitats diàries, que combinen els concerts i les audicions, amb les classes en grup, tallers, conferències i espais de creació col•lectiva.
  • Descarrega't aquí el programa de l'Escola de Dansa i Música.

La Festcat va adreçada a totes les persones que volen gaudir de la cultura popular en qualsevol de les seves manifestacions (festa, teatre, dansa, música, joc..) en un ambient especial de convivència i d’intercanvi. L’oferta d’activitats és d’especial interès per a professors, mestres, dinamitzadors, membres d'entitats de cultura popular, gestors culturals, animadors socioculturals i tècnics de joventut.

Les inscripcions i més informació a:

http://www.escolesfestcat.cat/
www.facebook.com/escolesfestcat
www.twitter.com/escolesfestcat
Correu electrònic: info@escolesfestcat.cat
Telèfon: 93 875 35 88

Les inscripcions realitzades abans del dia 31 de maig gaudiran de preus reduïts i bonificats.

Els alumnes han de ser majors d’edat.

Comentaris

carranquera ha dit…
De diables no he vist cap taller. Anem de baixa!
Anònim ha dit…
Que n'hi ha hagut mai de tallers de diables?
carranquera ha dit…
On va anar la Núria l'estiu passat no era això? Va sortir alguna foto de diables.
Núria ha dit…
Ei! sí, l'any passat per primer cop hi van posar un taller de diables i va tenir força èxit! Però aquest any ja no... El professor nostre era el Ramon Vallverdú, dels Diables de l'Arboç i autor del llibre Foc en Dansa.
Calamunda ha dit…
A mi em vas dir que anaves a un taller de Dansa i que una de les classes era sobre com ballaven els balls de diables??

Em sembla que tindrem de parlar tu i jo....

(;P)