Concert Oratori 'Les noces de sang'




El maig diversos indrets del bisbat de Solsona celebren la clausura de l'Any Jubilar concedit amb motiu del mil·lenari del miracle eucarístic del Sant Dubte d'Ivorra amb la interpretació de l'oratori del Sant Dubte, intitulat 'Noces de sang'. Es tracta d'una composició dramàtica i musical per a veus solistes, cor i orquestra sense acció escènica composta per a l'ocasió.

La representació a Cervera es farà el divendres 6 de maig, a 2 quarts de 10 de la nit, a l'església de Santa Maria. Les entrades (10 euros) es poden comprar al Servicaixa o al Casal Parroquial de Cervera.

Interpretaran el concert de l'oratori de clausura de l'Any Jubilar l'Orquestra Julià Carbonell, les corals Polifònica de Puig-reig, Orfeó Nova Solsona i Coral Ginesta, i els solistes Marta Cordomí (mezzosoprano), Jordi Casanova (tenor), Pau Bordas (baríton) i Toni Marsol (baix).

N'ha estat el compositor musical Valentí Miserachs, president del Pontifici Institut de Música Sacra, mentre que el poema, estructurat en deu actes, s'ha confiat al mossèn Climent Forner, poeta de la diòcesi.

Informació extreta de la pàgina web de la Paeria de Cervera, www.cerverapaeria.cat

Comentaris