Programa d'actes de la FIRAFOC 2011 · Igualada, 26 de febrer

Els Diables de Cervera · Carranquers participaran a la propera edició del Firafoc, que tindrà lloc a Igualada el proper dissabte 26 de febrer. La colla disposarà a la fira d'un expositor i serà una de les colles de diables que hi realitzarà demostracions pirotècniques.




FIRAFOC 2011: 2a edició de la Fira professional del món del foc i l’espectacle pirotècnic.

26 de febrer de 2011 | Igualada | Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia.

Organitzada novament per Fira d’Igualada i el Grup Mal-llamp d’Igualada com a resposta a l’èxit de la primera edició, pretén establir les bases d’un esdeveniment de periodicitat bianual.

Aquesta és una fira dirigida a professionals del sector i vol ser un punt de trobada per a constructors de bestiari, asseguradores, pirotècnies, fabricants d’estris de foc, colles de diables i dracs, federacions, programadors de espectacles pirotècnics, i tota aquella gent que vulgui saber com funciona i com es viu l’apassionant món del foc a casa nostra.

Per aquesta nova edició tenim intenció d’obrir la fira a un mercat més ampli i donar la possibilitat de coneixer tot l’entorn de la cultura del mon del foc.

Per a més informació: http://firafoc.cat/

Comentaris

1411-2011 ha dit…
Penso que està molt bé que la colla hi participi amb un estand, així podrem donar a conèixer els 600 anys del fet diabler a Cervera i els actes de celebració.
orgull diabler ha dit…
trobo que amb la quantitat de colles que hi ha a tot Catalunya, que sols 12 vulguin exposar alguna cosa en una fira d'aquest volum, diu molt poc de nosaltres mateixos...
si hi hagués una fira castellera faltaria lloc per encabir-les a totes!
ens ho hem de fer mirar