Presentació a Cervera del llibre 'CUINA I TERRA DE LA VALL DE BOÍ', d'editorial Meteora



La cafeteria llibreria Tastalletres et convida el proper divendres 25 de febrer a les 8 del vespre a la presentació del llibre 'Cuina i terra de la Vall de Boí', acte que comptarà amb la presència de Dolors Sàrries i Jordi Fernando, responsables de l’editorial Meteora.

'Cuina i terra de la Vall de Boí' ens ofereix un ampli recull de receptes de cuina pròpies de la Vall, amb un text divulgatiu sobre la història, la cultura i els atractius d’aquest extraordinari paratge pirinenc. A la Vall de Boí les estacions de l’any són marcadament diferents; per tant, el text i les receptes s’han ordenat per temporades, associant el paisatge canviant de la Vall amb les menges pròpies de cada època. Així, s’observa clarament el lligam indissoluble de la gastronomia amb el cicle natural de la terra. Gaudim, doncs, d’aquesta descripció de les belleses de la Vall i d’un receptari gastronòmic justificat no pas per la moda, sinó per la tradició d’una cuina que prové de l’antigor i que creix arrelada a la terra.



Amb text d'Albert Moyes que ens parla de la història, les tradicions i els atractius culturals i turístics de la zona i amb un receptari en què han col·laborat les principals cuineres de la vall il·lustrat per Àlex Fraguas, 'Cuina i terra de la Vall de Boí' vol afegir-se a les celebracions dels deu anys del Patrimoni de la Humanitat i donar a conèixer a tots els visitants les meravelloses riqueses que la Vall de Boí atresora.

Informació facilitada per la cafeteria llibreria Tastalletres, info@tastalletres.com

Text extret de la pàgina web de l'editorial Meteora, http://www.editorialmeteora.com/

Comentaris