El CAT de Cervera obre les portes als alcaldes de la comarca de la Segarra





En visita institucional, el Centre d’Acollida Turística (CAT) obre les portes als alcaldes de la Segarra per tal que coneguin de primera mà les instal·lacions abans que aquest dimarts obri portes oficialment al públic.

La Paeria de Cervera ha organitzat aquest dilluns al matí una visita institucional del nou Centre d’Acollida Turística als alcaldes de la Segarra amb l’objectiu de poder conèixer les instal·lacions i poder projectar en les instal·lacions l’ús turístic de la Segarra.

En la visita també hi ha participat el president del Consell Comarcal, on ha destacat que aquest Centre d’Acollida és un referent a la comarca ja que sols n’existeixen 10 a tot Catalunya, dels quals només 7 estan en funcionament fins al moment. En la mateixa línea, el Conseller de Turisme del Consell Comarcal ha remarcat que 'és una oportunitat més per fer extensible, per tot Catalunya, la promoció del turisme a la comarca de la Segarra'.

Segons informacions de la Paeria de Cervera, està previst que el Centre obri aquest dimarts en horari de matí primerament. Posteriorment, quan el centre estigui condicionat al 100%, es preveu un horari continu de matí i tarda.

Actualment, s’està acabant la fase d’adequació de l’entorn de l’edifici amb una zona d’aparcament. El CAT disposa d’una zona museïtzada, un espai d’atenció als visitants i una zona de venta de productes artesans i agroalimentaris de la zona, com també una cafeteria.

Aquest centre forma part de la Xarxa CAT impulsada pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de l’anterior govern de la Generalitat, amb l’objectiu d’acollir als turistes i oferir-los informació sobre Catalunya a partir dels referents cultural i identitaris més representatius. En tot Catalunya, n’hi ha 10. A la Segarra, les obres es van adjudicar a la empresa Emcofa per un import aproximats de 900.000 euros.

El seu horari, en aquesta etapa inicial, serà de 11 del matí a les 2 del migdia, de dimarts a diumenge.

Per a tots aquells que estigueu interessats en visitar-lo, us informem que des de demà fins el proper divendres 25 de febrer l'espai temàtic-audiovisual serà d’entrada lliure i hi haurà un passi de l'audiovisual a 2 quarts d'1 del migdia (12.30 h). Durant el cap de setmana els passis seran a les 12 i a la 1 del migdia (12 h i 13 h).

Per a més informació del CAT podeu adreçar-vos al telèfon 973 53 44 42 o al correu electrònic catcervera@turismecat.cat

Text i imatges extrets de http://www.araponent.cat/noticia/17048/el-cat-de-cervera-obre-les-portes-als-alcaldes-de-la-comarca-de-la-segarra

Comentaris

efectivament ha dit…
no costava gens haver organitzat també una jornada de portes obertes per a la resta de ciutadans de Cervera
llegit a la web de la Paeria ha dit…
Per a tots aquells que estigueu interessats en visitar-lo us informem que des de demà fins el proper divendres 25 de febrer l'espai temàtic - audiovisual serà d’entrada lliure i hi haurà un passi de l'audiovisual a les 12.30 hores. Durant el cap de setmana els passis seran a les 12 i a les 13 hores.
un despistat ha dit…
aixó vol dir que després s'haurà de pagar?? casun dena, ja deia jo...