Alguns cartells del Carnaval 2011...

Com ja va sent tradició en aquest bloc, us oferim abans que arribi el Dijous Gras, els cartells d'alguns dels Carnavals amb més anomenada del nostre país.






Si t'han agafat ganes d'anar-hi, o simplement vols saber-ne més de tots ells, aquí t'oferim els seus enllaços:

Comentaris

Anònim ha dit…
A molts llocs fan concurs de cartells de Carnaval. A Cervera penso que no, potser per l'Aquelarre.
Sa Majestat ha dit…
Trobo que el Carnaval de Cervera ha quedat una mica estancat en la rua i la festa al polivalent, s'hauria de mirar de fer més activitats.
Lo Carranquer ha dit…
Arrenquen els Carnavals de Sitges i Vilanova i la Geltrú.
__________________________________________
JORDI NICOLÁS SOLER Barcelona | Actualitzada el 03/03/2011 10:53

L'Arrivo vilanoví manté el pressupost però incorpora algunes novetats de l'any passat. A Sitges el rei Carnestoltes anirà acompanyat de la reina del Carnaval i les rues més importants tindran lloc diumenge i dimarts
__________________________________________________

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú -l'Arrivo- incorporarà enguany algunes novetats malgrat mantenir el mateix pressupost que l'any passat. El barri del Mar tornarà a rebre Sa Majestat Carnestoltes, després d'anys d'haver estat rebut al centre de la vila. Concretament, l'acte començarà a la rambla de la Pau. Per escalfar motors s'ha estrenat una nova pàgina web que inclou galeria d'imatges, música, vídeo i un museu virtual. D'aquesta manera, s'amplia el recorregut de la desfilada de carrosses i mascarades, que es concentrarà al passeig Marítim. Com que estaran obligades a circular pel pas sota la via del carrer Magdalena Miró, no podran fer més de 3,20 metres d'alçada, una amplada de 3,60 i una llargada de 8 metres. El ball de l'Arrivo es durà a terme a l'aire lliure, a la plaça del Mercat, a diferència de l'any passat, que es va celebrar en un envelat. Itutu Ache i Llaguts de Vilanova són les comparses que s'hi afegeixen. També canvia la Casa Mortuòria Reial on es podrà acomiadar el difunt Carnestoltes, que s'instal·larà a la plaça de les Neus.

Pel que fa a la festa de Sitges, el rei Carnestoltes comptarà amb la col·laboració de la reina del Carnaval. Ambdós arribaran avui a la vila i s'adreçaran cap a l'Ajuntament i en prendran possessió. Després s'escollirà la la reina infantil del Carnaval en una de les entitats locals, el Casino Prado Suburense. A aquest acte seguiran les xatonades a l'entitat local El Retiro, al Prado o a l'Agrupació de Balls Populars. La rua més important -la Rua de la Disbauxa- tindrà lloc diumenge, amb cinquanta carrosses i més de 3.500 participants disfressats pel centre de Sitges. L'altra rua destacada serà la Rua de l'Extermini, dimarts, amb el mateix recorregut que l'anterior. Dimecres de Cendra s'acabarà el Carnaval i es procedirà a l'enterrament del rei Carnestoltes, que serà acompanyat pels veïns. Un cop finalitzat l'enterrament es llegirà el seu testament.
______________________________________________________
http://www.ara.cat/cultura/Comencen-Carnavals-Sitges-Vilanova-Geltru_0_437356457.html