100 km per eradicar la pobresa



Dos equips de la Segarra participaran a la Intermón Oxfam TrailWalker 2011.

Des de l’organització de la Marxa dels Castells i el Centre Excursionista de la Segarra es volen fer dos equips per participar a la Intermón Oxfam TrailWalker 2011, una cursa a peu de 100 km en un màxim de 36 hores amb equips de quatre persones. Es tracta del major desafiament esportiu per equips del món amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i la injustícia al món.

Ara per ara La Marxa dels Castells ha pagat una inscripció de 1500€ i ja té un equip de quatre persones per participar a la cursa. El segon equip, que el pagaria el Centre Excursionista de la Segarra, s’està acabant de perfilar, i s’estan buscant possibles donacions i col·laboracions per arribar als 1500€ que costa la inscripció.

Intermón Oxfam TrailWalker tindrà el tret de sortida el proper 7 de maig a Santa Maria de Palautordera (Barcelona) i ja supera els 150 equips inscrits. En aquest esdeveniment internacional equips de quatre persones recorreran juntes 100 km en un temps màxim de 36 hores en una ruta senderista que passarà pels parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat.

Per participar a la TrailWalker els equips participants han d’aconseguir donatius per donar suport als més de 400 projectes que Intermón Oxfam duu a terme en quatre vies principals d’actuació: cooperació al desenvolupament, acció humanitària, incidència política i comerç just.

Tots aquells que vulgueu col·laborar amb el Centre Excursionista de la Segarra perquè pugui arribar als 1500€ de recaptació per la inscripció a la cursa ho podeu fer a la pàgina web de La Marxa dels Castells.

Imatge extreta d'Intermón Oxfam

Comentaris

Pelegrí ha dit…
Qui formarà part de l'equip de Cervera?
vella xiruca ha dit…
L'equip
Dorsal: 111
Líder
Miquel Puig
Membres
JORDI FIGUEROLA
JORDI MARQUEZ
FRANCESC SUAU
Equip de suport
SARA RIBERA
XAVIER GOENAGA
Recaptat
624 €
41%

http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/marxa-dels-castells-2011
iukaidí ha dit…
L'equip
Dorsal: 131
Líder
JOSEP Mª CONDAL
Membres
JAUME BERTRAN
RAMON CASTELLÀ
DAVID ALCOBÉ
Equip de suport
RAMON RAURET
ALFONSO GOENAGA
Recaptat
326,59 €
21%

http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/centre-excursionista-de-segarra