La tradició dels cartells de reis perdura a Guissona



Encara que amb una mica de retard, ens fem ressó de la notícia que va publicar fa uns dies la pàgina web de l'Ajuntament de Guissona:

Un any més, els joves de Guissona emplenen la plaça major dels tradicionals cartells de reis, uns cartells satírics que posen èmfasi en l’actualitat municipal.

Aquesta tradició ja es remunta molts anys enrere, en aquell moment es van començar penjant cols i la tradició va evolucionar a la penjada de cartells. Un cop l’any, durant la nit de reis, la plaça major de Guissona s’omple de “poetes” que omplen la plaça major de versos satírics, provocadors, i de vegades ofensius. Són poetes anònims que es posen amb la vida de les institucions i dels altres, i el dia de reis les notícies del poble corren més que la premsa.




Podeu veure tots els cartells d'aquest any a l'enllaç: http://www.facebook.com/album.php?aid=40936&id=100000740566665&l=22e11f7f1e

Text extret de la pàgina web de l'Ajuntament de Guissona, http://guissona.net/la-vila/noticies/la-tradicio-dels-cartells-de-reis-perdura-a-guissona/

Comentaris

el poeta ha dit…
una altra mena de versots