Cervera obre el Campionat Individual de Revesses 2011



Els revessaires de tota Catalunya tenen una cita el diumenge 6 de febrer a les 12 del migdia a l’Auditori Municipal de Cervera. La capital de la Segarra donarà el tret de sortida a la nova temporada del Campionat Individual de Sardanes Revesses, modalitat en què cal encertar el tiratge de la composició. En la 12a edició del concurs, organitzat per la colla sardanista Jovencells, es comptarà amb la interpretació musical de la Bellpuig Cobla i s’hi acolliran els participants de les categories infantil, juvenil, grans i veterans.

El calendari revessaire posa Olot com a següent destinació, el 20 de febrer. La capital de la Garrotxa acollirà aquest any la 26a edició del Concurs Individual de Revesses amb la cobla Ciutat de Girona. Coincidint amb el concurs, Olot prendrà el relleu a Cervera i organitzarà també el tradicional Dinar del Revessaire en què es farà entrega dels premis del Campionat Individual de Revesses de la temporada 2010 i el lliurament dels corresponents diplomes. Les inscripcions al dinar poden fer-se a través del correu flordefajol.olot@gmail.com fins el dijous 17 de febrer.

La classificació final del campionat individual de la temporada passada ha posat en destacat alguns noms de revessaires lleidatans. En categoria veterana, el tercer lloc ha estat per a Joan Castellà, de la colla sardanista Jovencells de Cervera. En categoria gran, l’igualadí resident a Lleida, Lluís Serrano, s’ha fet amb el tercer lloc (cal destacar també que és dansaire i revessaire de la colla Dolç Infern, guanyadora en la modalitat de revessa en el campionat de la territorial de Lleida). En categoria juvenil, la única participant lleidatana, Sara Queralt, s’ha fet amb el cinquè lloc, participant en el concurs de Girona.

Informació extreta de http://www.sardalleida.org/index.asp?vm=1&cd=92

Imatge extreta de https://sites.google.com/site/elsinstrumentscobla/tenora

Comentaris