Futbol i solidaritat



L'empresa Seyart i la Penya Blaugrana de Cervera i Rodalia 1985 van realitzar una sortida molt especial la setmana pasada en motiu del partit de Copa entre el FC Barcelona i l'Athletic de Bilbao, en organitzar un autocar amb diversos grups de nens i nenes de Cervera. El més nombrós d'ells i motiu principal de la sortida va ser un grup de nens de Càritas d'entre 8 i 15 anys que per primera vegada van tenir l'oportunitat de visitar l'espectacular camp del Barça.



Tot i que el resultat del partit no va acompanyar gaire en empatar els dos equips a zero gols, la sortida va ser un èxit per l'entusiasme dels nens i nenes que van gaudir d´una experiència que difícilment oblidaran. L'organització va preparar també uns lots de regals per tots ells. Els organitzadors han confirmat la intenció de repetir l'experiència tots els anys que sigui possible.

Informació facilitada pel Ramon Royes, ramon@seyart.biz

Comentaris

una proposta ha dit…
es podria fer quelcom semblant per gent gran, hi ha avis i àvies que mai han estat al camp del barça i els faria una especial il·lusió
Ramon Royes ha dit…
Hola a tots. Gràcies per les vostres aportacions. És una bona idea i com a tal la intentarem tirar endavant aquest 2011. No és fàcil perquè el club acostuma a col.laborar en temes que fan referència a nens fins als 14 anys. De tota manera, farem les gestions pertinents per fer una sortida amb avis de Cervera. Salut.
Ramon Royes
segurament no canviarem el món però entre tots podem intentar-ho