El noi de la mare




"Bressola de Nadal" és un programa de televisió de 52 minuts de durada que té com a banda sonora "+cançonetes per la Bressola", i que té lloc en un espai d'una pista de circ atrotinat i en un màgic ambient oníric on hi intervenen els cantants i músics que han participat al disc.

Televisió de Catalunya ha anunciat tres emissions del programa "Bressola de Nadal" durant aquestes festes:
  • Divendres, 24 de desembre (11 de la nit), al canal 33.
  • Dissabte, 25 de desembre (3 quarts de 7 de la tarda), al canal 33.
  • Diumenge, 26 de desembre (12 del migdia), a TV3.
La canço "El noi de la mare", en la que hi intervenen tots els cantants i els nins i nines de la Bressola, és la que clou el programa. Dalt podeu veure el muntatge que n'ha fet Lluís Danés.

El noi de la mare from santamandra on Vimeo.

Text extret de http://www.musiquetes.cat/que_es_cou/noticia/88

Comentaris

Jordi Tardà ha dit…
24/12/2010
Els Pets compleixen avui 25 anys als escenaris

La nit de Nadal de 1985 es presentava en societat en un concert al Sindicat Agrícola de Constantí una nova banda de rock'n'rol. Cantaven en català, es deien Els Pets i la formaven tres joves anomenats Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria) i Falin Càceres (baix). Poc podien imaginar-se aquests tres músics que, vint-i-cinc anys després, seguirien als escenaris i amb l'estat de salut del que poden presumir, havent publicat aquest 2010 la seva dotzena referència discogràfica, Fràgil (DiscMedi) i havent fet el seu primer Palau de la Música, en el marc del cicle Bandautors al Palau.
Els Pets aprofitaran l'any 2011 per celebrar els seus vint-i-cinc anys de carrera. El grup no ha desvetllat encara els detalls de les celebracions, però des del seu poble, Constantí, ja s'ha creat una comissió especial '25 anys d'Els Pets' que prepara dues accions de reconeixement a la seva trajectòria: la realització d'un lipdub amb la direcció d'Àlvaro Sanz i la col·laboració del músic Borja Penalba, i un concert per al 2011. Avui, Televisió de Catalunya també emet el concert del Palau.
__________________________________________________
http://www.enderrock.com/detall_noticia.php?id_noticia=3881