El fet diabler i el foc festiu a Internet: el portal FESTA.CAT






Festa.cat va sorgir d´una necessitats personals de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.

També teniu un recull de cada una de les associacions i entitats culturals actives o inactives en totes les festes de cada població.




Per més curiositat, festa.cat ha buscat i recollit tot tipus de dites, refranys, històries, contalles, poemes, cançons, tradicions culturals i fets curiosos de cada població.

A més tindràs una amplia selecció d´un seguit de serveis bàsics com ara on dormir, on i que menjar i sobretot conèixer vins i caves de qualsevol racó de Catalunya.




Ja que festa.cat et dona a conèixer hotels, hostals, cases rurals, cases de colònies, restaurants, bars i fondes.

Com també tot tipus de receptes gastronòmiques de cada localitat diferenciades en cuina d'autor, cuina festiva, cuina tradicional i fins i tot cuina vegetariana.





D’aquesta manera a festa.cat et podràs organitzar i personalitzar completament qualsevol tipus de rutes, passejades, escapades de cap de setmana, sortides o viatges.

I per finalitzar festa.cat et posa a la teva disposició tota la informació essencial de cadascun dels Ajuntaments, Consells Comarcals, Oficines de Turisme, com també un seguit de biblioteques, Museus, Teatres, Cinemes, Tallers, etc.




Catalunya és teva, viu-la!


Imatges extretes de http://www.festa.cat/?q=galeria/llistar/174&portada=370

Text extret de http://www.festa.cat

Comentaris

Serrallonga ha dit…
festa.cat és una excel·lent eina de divulgació de la cultura popular del nostre país
carranquera ha dit…
petons a l'Avel·lí!