Loteria de Nadal 'solidària' dels Campaners de Cervera


El Grup de Campaners de Cervera, il·lusionats en les tasques de recollida de recursos per portar a terme la recuperació de la Campana 'Trinitat', posem a la venda uns dècims de la tradicional Rifa de Nadal per aquest any 2010 on en cada un s’aportaran 3'- € per aquest fi. Per tant, us oferim participar amb 20'- € al numero 14.466 del que en conseqüència en pagareu 23'- €, vint amb dret al sorteig i els tres per la noble causa que ens ocupa i preocupa.

Sense que ens sigui possible fer cap excepció, aquest numero no es podrà comprar mes que per encàrrec i fins el dia improrrogable del 30 de novembre de 2010, motiu del perquè el Grup de Campaners, mitjançant els telèfons 606 109 051 (Xavier Juan), 689 983 232 (Anton Pedrós) i 639 007 548 (Josep Mas) i a l’adreça electrònica campanersdecervera@yahoo.es s’encarregarà de gestionar la comanda previ el pagament indicat i portar-vos-el al vostre domicili si sou de Cervera. Per les persones de fora la nostra Ciutat, facilitaríem el numero de compte per fer el corresponent ingrés i podríeu recollir el document on en cada cas concertaríem.

Agrairem en feu difusió dins el vostre àmbit de família i amics a fi de poder obrir la participació i col·laboració al màxim de persones i entitats.

Agraïts per la vostra atenció i col·laboració.

Informació facilitada pels Campaners de Cervera, campanersdecervera@yahoo.es.

Imatge extreta de http://www.ahiva.info/Colorear/Navidad/Campanas.php?crnt=3&type=1

Comentaris

joan ha dit…
quants diners s'han de replegar?
avís important ha dit…
avui la premsa local es fa ressó de què una bruixa molt coneguda del poble burgalès de Somosierra del Monte -ara no recordo el seu nom- ha tingut una revelació i que el número que tocarà a la rifa de Nadal d'aquest any serà el 14.466, el número dels Campaners
el rellotger ha dit…
em recorda un any que es va dir alguna cosa semblant del número que es va baixar de Sort
jaume primer ha dit…
segur que és una trola