Elegeixen sis propostes artístiques com a imatge promocional de Cervera



Cervera comercialitzarà com a imatge promocional sis propostes artístiques, elegides ahir d'entre els vint projectes presentats al concurs convocat al setembre per l'ajuntament. L'artista de Talavera Bea Barrientos es va adjudicar els 600 euros del concurs amb una triple proposta: l'escultura en miniatura del Drac Lo Carranco Bilando, dels Diables Carranquers de Cervera, i dos jocs de taula (un tres en ratlla i un memory), en què es recrea el patrimoni històric de la ciutat.

Les altres tres propostes elegides van ser una escultura en miniatura de la Tarasca, obra de Xavier Badia; un joc d'imants obra d'Anna Domenjó i una sèrie de peces en miniatura que representen les mènsules de la Paeria de Cervera, obra de Joan Soler. Les sis propostes es comercialitzaran al Centre d'Acollida Turística (CAT) que es posarà en marxa al gener vora la A2 i l'Eix Transversal, a l'entrada de la ciutat.

Article i fotografia de Xavier Santesmasses, publicats a http://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/elegeixen-sis-propostes-artistiques-com-a-imatge-promocional-de-cervera/

Comentaris

carranquera ha dit…
de quin material està fet el Carranco? és de fusta?
Desperta Ferro ha dit…
és sorprenent que en tan sols 10 anys Lo Carranco s'hagi convertit en un dels símbols de la ciutat
jaume primer ha dit…
també circula una pulsera del carranco
Anònim ha dit…
L'ajuntament ha demanat permís a Carranquers per utilitzar l'imatge del nostre drac? Es pagaran royaltys?
el dimoni escuat ha dit…
Penso que el permís no correspon demanar-lo a l'ajuntament sinó als artesans o comerciants que han fet la figureta, el puzzle o el que sigui i després n'han fet negoci.
El Carranco és el drac de Cervera però també és el drac de la colla.
Un respecte.