Tibau: 'Somnis de campió'




TIBAU és un grup de música moderna format per professors, alumnes i exalumnes del Conservatori de Cervera.

Es formà a principis de l’any 2005 en el marc del Conservatori Professional de Música de Cervera amb l’objectiu de practicar música moderna en conjunt i experimentar en la creació de temes propis.

Els coneixements musicals dels seus components, una dinàmica d’assaigs regular i una gran il·lusió per tirar endavant un primer projecte seriós va propiciar que, al maig del 2005, el grup pogués enregistrar una primera maqueta. Dies després, TIBAU debutava a la plaça Portalet de Cervera.

Després d'aquest concert el grup ha realitzat un gran nombre d'actuacions en públic, i ha enregistrat dues noves maquetes: 'Nascuts de la boira' (2006) i 'En rumb...' (2009).

Dins dels projectes realitzats recentment destaca la cançó 'Somnis de campió', un tema composat i enregistrat l'estiu de l'any 2010, el qual està dedicat al pilot cerverí de motociclisme Marc Márquez.




La filosofia oberta del grup a rebre col·laboracions -són ja una vintena de musics, així com també diferents agrupacions corals i un grup de percussió els que han col·laborat amb TIBAU- i a interpretar gran varietat de repertori, juntament amb el suport rebut en tot moment pel Conservatori de Música de Cervera, fan que TIBAU sigui no només un grup de música moderna, sinó també una potent eina pedagògica, la qual permet treballar la creativitat, la improvisació... i fer pràctiques de "trepitjar escenari", amb la finalitat de projectar els seus components i col·laboradors cap a un futur professional.


Informació extreta de la pàgina web de Tibau, http://www.tibau.ppcc.cat

Comentaris

Cervera_93 ha dit…
Marc Márquez acarícia el títol de 125 cc després d'una exhibició memorable a Estoril.

Actualitzat a les 16:44 h 31/10/2010.
http://www.3cat24.cat/noticia/914986/motor/Marc-Marquez-acaricia-el-titol-de-125-cc-despres-duna-exhibicio-memorable-a-Estoril

Marc Márquez ha estat a només un pam -només un- de llançar totes les seves opcions al títol de 125 cc però gràcies a una exhibició digna dels campions, gràcies a una cursa de llegenda, el cerverí marxa d'Estoril acariciant el campionat del vuitè de litre. El català ho ha tingut tot perdut quan ha caigut just abans que la cursa es reprengués després de quedar aturada per culpa de la pluja i, malgrat tot, ha protagonitzat una remuntada apoteòsica fins adjudicar-se el triomf per davant de Terol i Smith. Ara, Márquez avantatja el d'Alcoi amb 17 punts i pot afrontar l'última cursa de l'any, a Xest, amb tota tranquil·litat.
Joan ha dit…
des del gol d'Iniesta a Stamford Bridge no recordo res semblant, felicitats campió!
Cervera_93 ha dit…
http://www.3cat24.cat/noticia/914986/motor/Marc-Marquez-acaricia-el-titol-de-125-cc-despres-duna-exhibicio-memorable-a-Estoril

Marc Márquez i tots els aficionats al motociclisme recordaran el gran premi de Portugal d'aquest 2010. Una cursa que podria haver suposat un daltabaix de cara al emocionant desenllaç del Mundial però que ha acabat regalant una de les pàgines més brillants de la temporada i qui sap si de la història del vuitè de litre.

Després d'un cap de setmana atípic per culpa de la pluja, la carrera ha començat amb un Nico Terol llançat en solitari cap a la victòria. El pilot d'Alcoi sortia des de la quarta plaça però ràpidament s'ha col·locat primer per intentar escapar-se i aprofitar el fet que tant Marc Márquez com Pol Espargaró començaven des de l'onzena i la dotzena plaça respectivament.

Poc comptava el pilot de l'equip Aspar en la sortida llampec del cerverí. Márquez ha remuntat fins la tercera posició i posat el seu ull de mira en un Terol que ha estat molt hàbilment defensat pel seu company d'equip, l'anglès Bradley Smith. Espargaró, en canvi, ha tingut molts problemes només començar i una topada amb Cortese l'ha deixat gairebé sense opcions.

Aleshores, però, els precs de l'equip del de Granollers han estat escoltats i la pluja ha fet acte de presència. Rabat i Vázquez han estat dels primers en patir l'aigua en patir i han anat pel terra. Terol, poc després, ha protagonitzat una sortida de pista i això ha permès que Márquez -que li havia tret uns metres a Smith- se li acostés perillosament. No hi ha hagut temps per a gairebé res més ja que els directors de carrera han fet onejar la bandera vermella ja que la pluja era intensa en algunes zones del traçat d'Estoril.
jordi ha dit…
en sou conscients del que està a punt d'aconseguir? Un cerverí amb un titol mundial de motociclisme! i els que queden!