Projecte 'Joia Down' de Seyart

El Projecte 'Joia Down' és una idea de l'empresa cerverina Seyart, que en el seu moment va proposar a l'Associació Síndrome de Down de Lleida uns tallers amb els joves de l'associació per dissenyar una col.lecció de joies.

Aquest projecte té dos objectius:
  • Realitzar un nou taller amb els joves que els motivi i que sigui novedós i enriquidor a la vegada.
  • Demostrar una vegada més que cal treballar en la direcció que ens permeti fixar-nos nous reptes sense límits per tal de trecar barreres i lograr que es destaquin les capacitats per sobre de les discapacitats que totes les persones puguem tenir.
Els resultats dels tallers han estat espectaculars per l´interés, motivació i entussiasme mostrat per tots els joves i pel resultat de les joies dissenyades pels joves i per Ramon Royes.

Diverses entitats de tot el país s´han interessat per aquest projecte, entre elles algunes facultats universitàries i fundacions de persones amb síndrome de Down tan espanyoles com estrangeres així com de professionals de l´educació especial.

Televisió de Catalunya va dedicar el passat mes de març un programa especial de l'“Entre Línies” a aquest projecte:



Elegeix la joia

Seyart ha dissenyat cinc joies amb els joves de Down Lleida a partir dels dibuixos que van fer en dos tallers. Aquí podeu escollir la que més us agrada.

Informació extreta de la pàgina web de Seyart.