Pirotècnia Igual

Recuperem aquí el reportatge que va produir l'any 2004 Televisió de Catalunya, Triacom Audiovisual i Gas Natural pel programa de la mateixa TVC sobre el món de l'empresa 'Made in Catalunya', un espai divulgatiu presentat per l'Anna Camps que ens parla d'emprenedors i empresaris catalans d'una manera fresca i diferent.

Edu3.cat

Des que els germans Igual van obrir el seu taller de petards, l'any 1880, la família Igual s'ha consolidat com un dels referents més potents del sector pirotècnic. "Made in Catalunya" visita la seva empresa.

Pirotècnia Igual està especialitzada en la fabricació i realització d'espectacles pirotècnics. Elaboren productes per a espectacles piromusicals, aeris, d'efectes especials, de cine o de concerts.

El 60 % de la producció de Pirotècnia Igual s'exporta a gairebé tots els països del món, incloent-hi la Xina, el productor de petards número u del món.

La clau de l'èxit de Pirotècnia Igual ha estat modernitzar els tradicionals castells de focs, innovant en el tipus de petard i en la manera de presentar-los.

Clica aquí per accedir a la web de Pirotècnia Igual.

Vídeo i text extrets de http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=42926&p_ex=igual

Comentaris

curiós ha dit…
on tenen la fàbrica?
Anònim ha dit…
A Canyelles.
el barrufet de les ulleres ha dit…
A la seva web hi ha força informació.
http://www.pirotecniaigual.com/

La seva seu social es troba a Canyelles (el Garraf). Hi disposa d'un centre de producció i de les seves oficines centrals que en total ocupen una superficie superior a 500.000 m2.

A Vila-rodona (l'Alt Camp) disposa d'un segon centre de producció de productes especials (PIROGESTION S.L) amb una superficie aproximada de 50.000 m2.

A més d'aquests dos centres, disposa d'oficines i magatzems a Valparaiso (Xile) i als Emirats Àrabs Units.