La Fundació Fira Mediterrània va explicar a Oporto l’adaptació de la directiva europea de pirotècnia a Catalunya



La Fundació Fira Mediterrània de Manresa va presentar el proppassat 11 d’octubre a Oporto (Portugal) una ponència sobre l'adaptació de la directiva europea de pirotècnia en el cas català, i per extensió al conjunt de l’Estat espanyol.

Al 12è Simposi Internacional de Focs Artificials, van assistir 303 delegats procedents de 40 països. La fira, que se celebra de manera itinerant i que ha acabat essent la trobada sobre pirotècnia més important del món, s’ha celebrat enguany a Oporto.

La ponència, presentada sota el títol de “The Effects of the New European Directive on Pyrotechnics Rules in Spain”, es va centrar tant en l’afectació que ha tingut per als grups de foc no professionals com en l’organització per part dels ajuntaments d’espectacles pirotècnics professionals.

La Fundació manresana va ser convidada a presentar la ponència perquè va assessora tècnicament al Centre de Promoció de la Cultura Popular Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya, en el procés d’adaptació de la directiva europea.

Informació extreta de la pàgina web del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.

Comentaris

les coses pel seu nom ha dit…
no entenc perquè enlloc de dir que si la Fira Mediterrània va explicar... no es diu directament que hi va anar el Jordi Bertran, hi ha algun problema?
estic amb tu ha dit…
la veritat és que no s'entèn gaire
Sandro ha dit…
En casos així el millor és fer una Due Dilligence.
Laporta ha dit…
Però hi van amb jet privat o no ?