Partit de futbol solidari en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental





Un any més, les associacions Salut Mental Ondara Sió i Associació Alba han organitzat un partit de futbol solidari durant la setmana de la Festa Major de Cervera entre els primers equips del Tàrrega i el Cervera. El partit, que es disputarà el proper dijous 23 de setembre a dos quarts de nou del vespre al camp de futbol de Cervera, serà el tret d’inici dels actes que han programat aquestes dues associacions en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que es commemora el proper 10 d’octubre. El preu de l’entrada serà de 3 euros i el benefici anirà destinat a les dues associacions.

L’acte esportiu comptarà amb l’assistència de Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol i també amb la participació dels alumnes de l’Escola de Futbol del Cervera, que seran els encarregats de fer el servei d’honor. També, a la mitja part del partit es farà un sorteig d’una gorra del pilot cerverí Marc Márquez juntament amb altres obsequis.

El camp de futbol obrirà les seves portes a partir de les 6 de la tarda i es podrà veure partits d’exhibició entre els alumnes de l’Escola de Futbol que més tard donaran pas als jugadors dels primers equips que disputaran el partit solidari.

Des de Salut Mental Ondara Sió i Associació Alba han posat al servei una fila 0 per tot aquell que no pugui assistir al partit i que d’alguna manera hi vulgui col·laborar, ho pot fer al número de compte corrent 2100/0016/08/0200441723 de la Caixa.

La participació de la gent en actes solidaris com aquest donen ànims, engresquen i motiven a totes aquelles persones que de manera voluntària treballen dia a dia al voltant de les malalties mentals i que vetllen per una plena inclusió de les persones afectades en una societat marcada per la individualitat.


Informació facilitada per la Núria Turull, nuriaturull@gmail.com

Comentaris