Cervera instal·la diversos plafons interactius en diferents punts de la ciutat



Amb la intenció d'obrir una nova via comunicativa entre l'ajuntament i el ciutadà, la Paeria de Cervera ha instal·lat diferents plafons interactius digitalitzats en punts clau de la capital de la Segarra. Tres d'aquests elements, d'uns 2 metres d'altura|alçària per 1 d'ample, permeten accedir des de les seves pantalles a informació general sobre la ciutat, tant en relació amb aspectes administratius com|com a coneixements històrics o possibilitats turístiques de la mateixa, alhora que llançar des d'elles notificacions puntuals, com|com a talls transitoris de carrers o incidències diverses. Aquests punts, que disposen de pantalla tàctil, estan connectats de forma permanent a la web municipal, per la qual cosa la informació pot ser actualitzada a tota hora.

Alhora, els elements podrien oferir connexió wi-fi, perquè qualsevol ciutadà pogués accedir a Internet als voltants d'aquella zona.

El primer d'ells, instal·lat en la confluència de la plaça Santa Anna amb el carrer Major, es va posar ja ahir en funcionament, mentre que els altres dos podrien fer-ho en breu, en l'avinguda del Mil·lenari, al costat de l'escola Josep Arques, i a l'estació d'autobusos.

El projecte, valorat en uns 60.000 euros, forma part de les actuacions impulsades aquest any per la Paeria a través dels ajuts del segon Pla Zaptero . Dins dels projectes que, a la capital de la Segarra, també s'estan duent a terme o s'han executat ja mitjançant la segona edició dels quals molts coneixen com|com a obres ZP, a part de l'esmentat "acostament de l'ajuntament al ciutadà", figuren la reforma de l'enllumenat exterior del casc antic, la rehabilitació del local situat en la planta baixa de l'edifici de l'avinguda Catalunya 91 com a centre de dia d'atenció a persones en situació de dependència, el projecte de millores en equipaments socials i culturals o la construcció d'una EDAR en el PP1.

Notícia de la Productora extreta de http://www.lamanyana.es/

Imatge extreta de https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhz8VNV2q5mkGTbSbIAEglq__N8qdyh9ZXshIscAEpjtf15DzveSVmx8s9OFKTDdi-Q_esKwAQ2l6UB4JpOaCal-vOrmq1w9vN9mgGbrEa21xyM_Zp68-hFOgBsoE4ObNxz9gKLA0r6Hso/s1600/informacion.gif

Comentaris

Anònim ha dit…
Bona iniciativa, si senyor!
Ara caldrà esperar quant temps tarden a trencar-los o cremar-los els brètols de sempre.
Que bé, si realment funcione podrem tenin cobertura a internet desde la terrasa del Casal. Quna fem les reunions del "Seny Major"
Pepe Gotera ha dit…
ahir a la nit quan vam tornar del pregó ja no funcionava bé
la neboda ha dit…
quina manera de llençar 60 mil euros!!!
jaume primer ha dit…
el de la plaça santa Anna no ha durat ni un dia, si tenen garantia cap problema
Anònim ha dit…
a veure quan duren...