TV3 emetrà l’especial Sant Fèlix



La diada de Sant Fèlix omplirà la graella de TV3 la tarda del dilluns dia 30. Una edició especial del magazín “Quarts de nou” transmetrà, a partir de les 18.25, la jornada castellera de Vilafranca del Penedès, una de les grans del món dels castells.

Amb una durada de 75 minuts, aquesta edició especial del programa, dirigit per Xavier Capdevila i presentat per Elisabet Carnicé, que compleix la setena temporada d’emissió pel 33, marcarà una fita més en l’aposta que TVC ha fet per a la difusió de l’activitat castellera, des de fa més de 20 anys: aquesta serà la primera transmissió d’una gran festa castellera per TV3.

A més d’aquest especial de “Quarts de nou”, TVC mantindrà l’atenció informativa sobre la diada de Sant Fèlix al llarg de tota la jornada pels seus canals i programes. Hi haurà connexions amb Vilafranca del Penedès, per TV3, dins d’”Els matins d’estiu” i de les diverses edicions de migdia i vespre dels Telenotícies, i en les rodes informatives del canal de notícies 3/24.

De la cobertura d’aquesta diada de Sant Fèlix, i de la del Concurs de Castells de Tarragona, que farà també TV3 el diumenge 3 d’octubre, en parlarà la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, en l’edició de “Quarts de nou” d'avui dilluns, dia 23.

Per a més informació: http://www.tv3.cat/quartsdenou

Informació extreta de http://www.penedesdigital.cat/2010/08/21/tv3-emetra-lespecial-sant-felix/

Imatge dels Castellers de Vilafranca, diada de Sant Fèlix 2009, extreta de http://castellsambcafe.blogspot.com/2009/09/la-vella-dona-la-campanada-sant-felix.html

Comentaris

Els Castellers de Vilafranca estrenen web 2.0

Redacció | 23/08/2010 | Vilafranca del Penedès

El passat divendres 20 d’agost, coincidint amb la commemoració del XXVè aniversari de l’ús social de Cal Figarot pels castellers de Vilafranca del Penedès, es va presentar el nou web de la colla. Un projecte que té com a objectiu apropar-se als aficionats del món casteller en general i dels castellers de Vilafranca en particular.

D’aquesta manera el web www.castellersdevilafranca.cat està plantejat com un hub de continguts relacionats amb la colla que integra tots els accessos a les xarxes socials on la colla està present i permet compartir continguts amb les mateixes. L’encarregat de portar a terme aquesta tasca han estat l’equip de l’agència experta en marketing i xarxes socials Feedback Marketing Proactiu amb la implementació de l’empresa especialista en creació de webs i ecommerce Indesai.

Per ajudar a assolir l’objectiu definit per la colla castellera, Feedbackmp i Indesai han definit una estratègia de marketing on-line que, recorrent al model 2.0, potencia l’ús de les xarxes socials per apropar-se de forma més directe a l’aficionat. Actualment la colla ja té presència destacada a Facebook, amb més de 6.000 seguidors, a twitter i disposa d’un canal propi a youtube. La nova web, vol ajudar a incrementar encara més aquestes xifres, per consolidar-se com els líders absoluts del món casteller a Internet.

A més, com explica el director de FeedbackMP Albert Moreno “a través de la integració de les principals xarxes socials hem plantejat una web participativa, col·laborativa i autogestionable pels membres de la colla, apropant-nos als seguidors i acostant el món casteller d’un a forma transparent i directe”.
______________________________________________________
http://www.penedesdigital.cat/2010/08/23/els-castellers-de-vilafranca-estrenen-web-2-0/