Quarts de nou - Especial Sant Fèlix



La transmissió de la diada de Sant Fèlix, la gran festa castellera de Vilafranca del Penedès, es fa, per primera vegada, per TV3. Aquesta és una de les grans festes del món dels castells i la diada de màxima rivalitat de l'estiu. Tots pendents de les actuacions de les quatre colles participants: Castellers de Vilafranca, Joves Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa, i Vella dels Xiquets de Valls.

Vídeo i text extrets de http://www.tv3.cat/videos/3071430/Quarts-de-nou---Especial-Sant-Felix

Comentaris

Els Castellers de Vilafranca celebren Sant Fèlix amb 4 castells de gamma extra
Els verds fracassen en l'intent de 3 de 10 amb folre i manilles

Els Minyons de Terrassa carreguen el 2 de 9 amb folre i manilles

Els Joves de Valls fan la tripleta

La Vella de Valls firma un actuació per oblidar

30/08/10 18:03 - BARCELONA - REDACCIÓ

Vilafranca del Penedès ha viscut aquest dilluns la tradicional jornada castellera de Sant Fèlix, una de les més importants de la temporada.

CASTELLERS DE VILAFRANCA

La diada l'han iniciat els Castellers de Vilafranca descarregant el primer 4 de 9 amb folre i agulla de la temporada.
En segona ronda, els verds ha descarregat el segon castell de gama extra de la jornada, el 5 de 9 amb folre. Ho han aconseguit després de desmuntar un primer intent.

En tercera ronda, els vilafranquins han intentat el 3 de 10 amb folre i manilles, però el castell ha caigut quan una de les rengles s'ha abocat dins l'estructura amb els setens col·locats.

A la repetició, els de la camisa verda han carregat el 2 de 9 amb folre i manilles, castell que aquest temporada ja havien descarregat.

A la ronda de pilars, els Castellers de Vilafranca han descarregat un magnific pilar de 8 amb folre i manilles, que la setmana passada ja van coronar al Catllar.

VELLA DE VALLS

En segon lloc ha actuat la colla Vella dels Xiquets de Valls. Els de la camisa rosada han firmat una actuació per oblidar, i han sortit de la plaça amb dos castells i un pilar.

En la primera ronda, la Vella ha intentat en dues ocasions el 3 de 9 amb folre, i en totes dues ocasions l'han desmuntat sense caure.

A la segona ronda, els rosats han sortit a assegurar i han descarregat un 4 de 8 amb l'agulla sense cap problema.

En la tercera ronda, la Vella ha intentat el seu primer castell de gamma extra de la temporada, el 2 de 9 amb folre i manilles, però el castell ha caigut amb les dosos posats.

A la repetició han carregat el 4 de 9 amb folre. El castell, com la setmana passa a l'Arboç, ha caigut a la sortida dels dosos.
A la ronda de pilars, els de la Vella han carregat el pilar de set amb folre.

JOVES DE VALLS

En tercer lloc, ha actuat la colla Joves dels Xiquets de Valls, que ha signat una bona actuació. La colla de la camisa vermella ha aconseguit una tripleta que ni els més optimistes esperaven.

En primera ronda, els Joves ha descarregat un perfecte 5 de 8.

En segona ronda, els joves vallencs han descarregat el seu primer 4 de 9 amb folre de la temporada.

En tercera ronda, els de la camisa vermella han carregat el 3 de 9 amb folre. Aquest castell només l'han aconseguit descarregat aquesta temporada a la Festa Major de Valls.

MINYONS DE TERRASSA

Els Minyons de Terrassa han signat la segona millor actuació de la diada.

Els de la camisa malva han carregat en primera ronda el 2 de 9 amb folre i manilles.

En segona ronda, els terrassencs han descarregat un 4 de 9 amb folre sense gaires problemes.

En tercera ronda, els Minyons han intentat el cinc de nou, però ha caigut amb els dosos col·locats. A la ronda de repetició, han descarregat un 3 de 9 amb folre.

La diada d'aquest dilluns ha durat més de quatre hores.
___________________________________________________
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/227436-els-castellers-de-vilafranca-celebren-sant-felix-amb-4-castells-de-gamma-extra.html
Josep ha dit…
els Castellers de Vilafranca són els clars favorits pel concurs de Tarragona, a hores d'ara no tenen rival