Comença el 33è Aquelarre!





Imatge del Mascle Cabró i els diables extreta de http://www.cerverapaeria.cat/galeria/festes/aquelarre-2009-1/aquelarre-14/image_view_fullscreen

Imatge de l'encesa dels diables extreta de http://ecodiario.eleconomista.es/noticias-email/727922/Mas-de-30000-personas-participan-en-el-popular-Aquelarre-de-Cervera

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
L'Aquelarre de Cervera rememora la primera edició

Amb escenaris i activitats com les de fa 33 anys

X.SANTESMASSES | CERVERA

Cervera ha estrenat les celebracions de l'Aquelarre recuperant-ne la primera edició, fa 33 anys, al carreró de les Bruixes.

Dimecres a la nit i dijous a la matinada, la ciutat va prendre literalment el carreró per participar en les propostes de tota mena que es van oferir a les entrades dels cellers. Així, igual que en la primera edició, es va destinar un celler al Tir al Regidor, en què els participants podien escollir tirar una pilota contra imatges de qualsevol dels 13 edils del consistori. Per aconseguir el premi, se n'havien de tombar tres; també es va recuperar el circ de titelles, dissenyat amb el dibuix de la plaça Major.

Un local es va destinar als concerts de la mà de l'artista local Amadeu Pipó, que també hi va actuar el primer any, i finalment, es va dedicar un local al tarot. A l'exterior del carreró, el grup Alea Teatre va oferir una escenificació des dels balcons de les cases.

Aquest divendres, la festa es trasllada a la plaça Major, amb música del grup de percussió Band Tokades i la col·laboració dels Diables de Cervera.
____________________________________________________
http://www.segre.com/detall-de-la-noticia/article/laquelarre-de-cervera-rememora-la-primera-edicio/
ombres ha dit…
la foto dels diables amb el cabró de fons està ben pensada