Dignificació del pati principal de la Universitat



Aquest mes de juliol han acabat els treballs del projecte de dignificació del pati de davant de la Universitat, una actuació que s’ha executat en dos fases per no interferir en el desenvolupament del curs acadèmic de l’institut.

En la primera fase es van talar els pins, que s’han substituït per magnòlies, un arbre de fulla perenne que no assoleix tanta altura i que es considera idoni per embellir espais nobles, com és el cas de la Universitat.

Al juliol, una vegada acabat el curs escolar, s’ha rebaixat el terra actual i s’ha canviat per sauló; per tant, el sòl és més llis i compacte. També s’ha instal•lat un sistema de reg, per la qual cosa amb el terra humit no s’aixecarà pols.

Aquestes actuacions les ha executat l’empresa Tecnologia i Regs i el cost ha anat a càrrec de la Paeria i el Patronat de la Universitat.

Els patis de davant de l’edifici universitari conformen un espai de 1.620 m2, on al llarg de l’any, fora de l’horari lectiu, tenen lloc activitats diverses com la Fira de Sant Isidre, la Fira del Gran Boc (Aquelarre), el Mercat del Saldo, la Marató de TV3...

Informació extreta de http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/dignificacio-del-pati-principal-de-la-universitat

Comentaris

Anònim ha dit…
Jo no sé perquè es posen magnòlies a tot Cervera. Les de l'Avinguda Catalunya fan bastanta pena, no han crescut gaire i fan sensació de brut i deixat. Les plantes volen un mínim de cura i dedicació.
don limpio ha dit…
també els convindria un rentat de cara als patis petits